bitanembugram Merhaba arkadaşlar Bebelac mama mi Aptamil mama mi ? Şuan Aptamil kullanıyoruz bu mamaya gectigimizden beri bı kabizlik çekiyor çocuk değiştirmek istiyorum ama bilemedim de kullanan anneler yardımcı olabilir mi ? Teşekkür ederim
Gulsurmeli bitanembugram Yakınımda kim varsa Aptamil hakkında hep bunu söylüyor. Değiştirin kesinlikle. Bebelacı annem kardeşime kullanmıştı memnundu gaz falanda yapmıyordu tabi şuan nasıl bilemem 8 sene önceki bebelac güzeldi. :)
bitanembugram Gulsurmeli Teşekür ederim sürekli kabızlık gaz sorunu var çığlık atarak kalkıyor büyük tuvaletini yapmak istiyor ama yapamadığı için poposu aciyor ağlıyor hemen
bitanembugram Deletedmom9823 Deneye deneye ogreniricez heralde 😀 ilk evolvia ile başladık ama onu bebek sevmedi
bitanembugram esmerrmm Bebelac ile degistiricem 1 ay kadar onda da aynı sorunlar olursa birde sma yi deneyeceğim aptamili seviyor ama aşırı kabız içine zeytinyağı dokmezsem kabızlığı gitmiyor
bitanembugram MDT bize de evolvia ve Aptamil önerdiler ama evolvia yi bebek sevmedi aptamili yiyor ama oda kabız yaptı
MDT bitanembugram ikisi hakkında da bir bilgim Ya da fikrim yok. Bizde de biraz pişik oluyor ama mamadan mı sıcaktan mı tam bilemedim