Ilayda11 Genital bolge temızlıgını yaparken hangı haftalarda zorlanmaya basladınızz ben 34+1 im karnım baskı yapmaya basladı zorda olsa yapabılıyorum jilet sag olsun😂siz ne zaman zorlanmaya basladınız ve ne İle yapıyorsunuz
umudunannesiii Ilayda11 agdaya gtsene canım jilet iki gün demeden gene çıkartır daha zor olur snein icin
2sy Ilayda11 36dayim ben de asagiyi zaten hic göremiyorum. Tahminlemesine yapiyorum iste jiletle. Jilet de 2 günde hemen cikiyor acil bisey olsa yandik yani :) bi de tam gitmiyor tuyler jiletle ama yapacak bisey yok 🤷🏼♀️
Ilayda11 umudunannesiii ayda hiç yaptırmadım ve asırı korkuyorum cokk istiyorum ama korkudan da yaptıramıyorumm
umudunannesiii Ilayda11 Korkma canım bende korkuyordum daha önce ama zten toplasan beş dk sürüyor sürmüyor Evde ecel teri dökmekten daha iyi gerçekten
bitanembugram Ilayda11 jileti sevmiyorum korkuyorum bı yerimi keserim diye ergenligim den beri ağda yapıyorum hamileyken de zorlanınca bı sure yapmadim 1.5 ay kadar sonra kuaföre gittim zaten ağda yaptirdigim gün de doğurdum
SenaHifa Ilayda11 31+0 ım 28 den itibaren ter dökmeye başladım 😕 altıma ayna koyuyorum o şekilde epilasyon ya da ağda yapıyorum valla tavsiye ederim aynayı
Kubra_baydar candanx aynn bende kuaförde ağda ile yapıyorum eskiden eldivenle alırdım hepsini evlendigimde kuaföre gitmiştim ordaki arkadaşlar zorla yaptırdılar agdayi iyiki de yaptırdılar alıştım şimdi ayda bı kuaföre gifiyorum 5dk tertemiz oluyor vala 😂😂