Kuben evet bebek arabası park yatağı sırt çantasını yoyko tercih ettim.kaliteli güzel .yalniz aldiktan hemen sonra fiyatlarinin ucmasini.beklemiyorudm iyiki nisan ayında almışız.bebek arabası 10 gunnonce geldi biz aldıktan2 gün sonra 200 tl arttı fiyatı aniden smdi ne oldu bilemiyorum.
Satılınca ürün satıcılar fiyat artışına gidiyormuş biliyorlar işi ama bazı fiyat artışları çok fazla
Baby plus canyon travel sistem kırmızı olan 1450 tl idi renginden dolayı esim istemedi bizfe yoykoyu sioaris verdik 1700 e gunler sonra baktim baby plus canyon t.sistem olan kırmızısı hepsiburadada 2200 tl olmuş.inanamadim.sona bırakmadan almak gerekiyor kesinlikle.
Ayrıca gumrukstore gumruktenmallar sayfası var instageamda oraya yoykonun ürünü geliyor fakar garantisi vs varmı bilemedigim için almaktan vazgeçtim en az 500 tl indirimli geliyor bebekarabalari. Istanbulda oturuyorsabiz gozhnuz le gidip gorup alabilirsiniz ben sirf uzak oldugum icin netten aliyprum herseyimi 1700 lük yoykonunultimate sistem bebek arabasi 1300 du gumrukstore de . Guven den kaynakli alamadim dalat yerinde olsam.gidip bakıp alabilirdim.