ArzuDnmz
Bebegimde Gündüz birsey yok gece cok fena sancimiz oluyor lutfen sanciya care bulabilen yazsın 😔 nurse harveys ve zinco damla kullandim ama faydasi var miiii yoksa yok mu anlayamadim😔
Mirbules
Muskat.... aktardan alabilirsn ben cok geç keşfettm ne yazık ki.tirnak ucu kadar bıçakla kazı 1 çay kaşığı kadar anne sütüyle karıştırıp verebilirsin ben cok faydasını gördüm bide kendine demledigin rezene ve kimyon çayından da 2 çay kaşığı içerebilirsn allahın izniyle bi zararı yok geçmiş olsun
Betul43
Cnm ne kadar gazını cıkarsam da o an gazı bebeklerin cıkmıyo bn kucagımda 45dakıka ugrasıyorum son dakikaya kdr cıkarıyo gazı rahatlıyo kusuyo
Hulyaaaaa75
8 gün önce yengem dogum yaptı erkek bebeğimiz cok aglıyodu gazı var diye düşündük meger yavrum idrarını yaparken zorlanıyomus doktora gittik tahlil yapıldı meger fıtık varmıs o yuzden okadar aglıyomus ilaç tedavisine baslandı mısıl mısıl uyuyo agrıları azaldıgı için inşallah sizde yoktur oyle bişey ama herseyi gaz sanıyoruz malesef ve dr cok onemli bişey olmadıgını ilaçla gecicegni gecmzsede 1 yasnda ameliyatla alıcaklarnı soyledi