Bukiii yahu ne kadar kötü birşey gözünden uyku akıp uyuyamamak😔 34. Haftadayım ama 4 haftadır özellikle hiç uyuyamıyorum desem yeridir belki 2-3 saat , şuan yine kalktım evde dört dönüyorum ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum yok faydası , bacak ve ayaklarım huzursuz , tüm vucudum da kan sanki kaynama noktasında 😔 ağlayacağım neredeyse , vantilatör takılı camlar açık ama faydası yok , gündüz de uyuyamıyorum zaten , sırf uykusuzluktan her daim yorgunum bitkinim 😔
Zeynepeymen Bukiii aynı durumdayız cnm sbha kdr elımde yastıkla tur atıyorum evi cok sıkıcı ve huzursuz oluorum uyamaymcada ama havalarda sıcak olumca malesef uyulmuor
Damladuaa Bukiii bende uyuyamıyorum 34+2 haftalık hamileyim 30.haftamdan beri öyle gözüme uyku girmiyo bebeğim gelmeden uykusuzluğa başladım 😀💕🙏
Deletedmom18 Bukiii bugün bende utandım stres sıkıntıdan deli olacağım Doğum korkusu çatı muayenesi ailevi sıkıntı valla bunaldım
Kekmez Seni çok iyi anlıyorum aşırı zor bir durum aynı şeyleri yaşamıştım o haftalarda ve hala yaşıyorum malesef
Birglbiray Aynıyız canım allahtam bugün esiyor evin içi ama şu ağrılar bitiriyor beni masaj yapa yapa bi hal oldum bacaklarıma ama yok işte uyusam bile bi saat yani ağrılara geri uyanıyorum of of
Tns93 Bende 37 haftalik.oldum bu saatlerde uyaniyorum uykum var ama ya sicaj geliyor ya midem yaniyor ya samcim.oluyor 36dan beri hic rahat degilim😀
Aniakbulut Bukiii bende 37deyim ayni sizin gibiyim.. 34ten beri resmen uykusuz, bitkin, sicaktan bunalmis haldeyim.. ne saga donebiliyorum uyurken artk ne sola resmen yanlarim agriyor 🙁
pamuksekerinannesi Bukiii Bende son haftalarımda hiç uyuyamıyordum herkes bugünlerin kıymetini bill bol bol uyu diyordu.. Bense Allah resmen uykusuzluğa önceden alıştırmış diyorum.. Normalde uykusu ağır bir insanımdır ama şimdi kızım bi ık desin hemen uyanıyorum.. Bide malum ilk aylar 2 saatte bir emzirmek yada mama vermek zorundayız.. Hamilelikte alışmaya başlıyoruz uykusuzluğa
ElifSencan123 Bende aynıyım 31 haftaligim yatınca ayaklarım bile birbirine değince beni çok rahatsız ediyo sürekli duşa girip çıkıyorum 🙄
Kubra_dmrr Bukiii aynı seyleri hatta daha fazlasını yasıyorum artık dayanma gücüm kalmadı bir an önce doğursam diyorum geceden beri sadede yarım saat uyuyabildim 🤦🏻♀️😢
Gozdenur 🤣 ben 20. Haftada uyuyamiyorum sonumu dusundmiyorum 😔 sabah 7 en gec 8 de ayaktayimm. Hamileligimi bilmeden once hep cocugum kisin dogsun istiyodum. Oylede nasip oldu. Bu sicaklarda agirlassaydim ben cekilmezdim 🤭 her guzel seyin zorlugi var. Maalesef cekmek zorundayiz. Rabbim ysrdim etsin sizler icin dahada zor 🙏🏻
Nurselim Çok fena uyuyamak onun dışında nerden geldiyse sinek gelmiş yemiş beni eşimi de hiç yememiş 😫😣 kendi uykusuzluğum yetmezmiş gibi birde sinek çıktı:(