MeLikeKkbarutu Güzel anneler sizlere bir sorun olacaktı. 23 gün önce doğum yaptım 32 haftalık. İlk doktor kontrolüm yarın. Doğum sonrası ilk kontrol hakkında bilgi verir misiniz acaba?
ayseyildizzz MeLikeKkbarutu boy kilosuna bakildi 7 sinde dogum yaptim sabah yine randevumuz var isitme testi ve kiloya bakilacak
pamuksekerinannesi MeLikeKkbarutu Ben Sezeryan ile Doğum yaptım 1 hafta sonra pasuman için çağırmıştı.. Daha sonra da 40’ım çıktıktan sonra randevu vermişti.. Yumurtalıklarıma ve sanırım rahmin durumuna alttan bakmıştı..
Onurkaan Bebeğin boyuna kilosuna bakılıyordu. Bir de bazı reflekslerine bakılıyor.farklı bir şey yapılmıyor yanlış hatırlamıyorsam.
MeLikeKkbarutu Onurkaan bebeğe bakma imkanı yok hala küvezde . Muhtemelen bana bakacak ama nasıl bir muayene yapacak onu merak ettim.
Esa Karından ultrasonla bakılıyor ve normal dogumsa eger dikişlere bakılıyor ve doğum kontrol yöntemi konuşuluyor
MeLikeKkbarutu Esa bebek küvezde daha beni çağırmıştı yarına randevum var. Normal doğum yaptım dikişim yok. Hani alttan falan bakılıyorsa ona göre hazırlıklı gideyim diye sordum.
Esa MeLikeKkbarutu maşallah ne mutlu sana dikişin yok bebeginlede kısa zamanda kavuşur ayrılmasınız inşallah geçmiş olsun. Bende dikiş olduğu için alttan bakmıştı sende olmadığı için bakmayabilir ama tedbirli gitmekte fayda var diye düşünüyorum inşallah dikişsiz doğum yapan bilgisi olan biri yazar
MeLikeKkbarutu Esa Teşekkür ederim , Allah razı olsun. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Neyseki oğlumla kavuşmama az kaldı 🙃 Aynen ben her ihtimale karşı tedbirli gideyim nolır nolmaz 😂
Nur55 MeLikeKkbarutu evet 2 gün oldu Sizin dikişiniz yokmuş benim var çok korkuyorum Alttan muayene edecekse gitmicem
YasinMerveYaln MeLikeKkbarutu canım alttan da akıntı örneği alıyor bazı doktorlar alttan sokuyor kamerali ultrasonu o yüzden temiz git sadece karından ultrasonla da baka bilir ama belli olmaz