Bryunetka Arkadaşlar herkese merhaba, yeni hamile olduğumu öğrendim acilde daha kadın doğuma gitmedim.. İstanbul/Sultanbeyli’de oturuyorum önerebileceğiniz doktor veya hastahane var mıdır?
Ruken2434 Bryunetka Ersoy’a bediaya falan gitme de kime gidersen git ama devlette Ahmet bey var bak o aşırı iyi bir doktor devlete ben de istemiyordum kurtköyde adatıpa gidiyordum ama Ahmet beyi duyunca baya meşhur çünkü gidip ilgisini de görünce özelde böyle doktor yok emin ol sürekli ona gitmek istedim gerçekten çok iyi bir doktor
Ruken2434 Bryunetka canım ben şuan Sultanbeyli devlette doğumu bekliyorum Ahmet bey yok İsmail bey die başka doktor vardı acilde ama bayıldım ilgilerine alakalarına hemşireler ebeler olsun hastane odası olsun herşey on numara 2 saat sonra ameliyata alınacağım şans dile bana tavsiye etmiştim ya sana suan ikinci kez üzerine bastıra bastıra diyorum sana kesinlikle devlet hastanesine git boşuna paranı harcama diğer yerlerde burası on numara
Bryunetka Ruken2434 Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve doğumun iyi geçer ben geç gördüm mesajını ama inşallah her şey yolundadır ♥️🌸