Silvergirl merhaba bende tüp bebek annesi olarak sizi öyle güzel anlıyorum ki. Üstelik cevremden tek annem bılıyordu. İlk denemem harika kalıte de olmasına rağmen tuttu ama nasibi yoktu ılerlemedi. 2.de oyle uzgundum ki baska embryomda yoktu ama önce hep bilinç altı kodlaması yaptımm. Mesela gözünüzü kapatıp şunu söyleyin ben dersimi aldım, ben yaradanın sonsuz sevgısıne layığım ben anne olmayı hak edıyorum. Ben buna layığım kötü hersey geçti diyin. Bunu ben bılınc altı temızliği yaptırdığımda söylemıişlerdi. Sonra gözünüzü kaptığ bir küre olusturun. Hayal edin. Öğrendiğiniz anı , eşinize söylediğinizi elınızı karnınıza koyun sevın oldu oldu oldu diyin ama sürekli yapın bunu. Hep yaptım transfer olurkende yaptım oldu oldu oldu Allahım tesekkur ederim dedim. Cıktım avm gezdım resm cekındım o günün anısı diye. Üstünü görmüşüm 10.günde leke geldi ağlayarak gittiğim acilde pozitifi gördüm. Rabbim nasip ederse olur. Dualarım sizinle, ısteyen bekleyen emek veren herkesle ama lütfen dediğimi yapın bilinc altı + dua ıkısini tamamlayan hersey 😇 Güzel haberınızı beklıyorum🤍