Mervetugba Merhaba anneler.39+6 dayım hiç bir belirti yok ancak birkaç gündür mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı var.Özellikle bugün inanılmaz arttı midem ve başım çok fena.Bu durumu yaşayan anneler var mı acaba bilgilendirebilir mi ?
Naz_01 Mervetugba 39+2yim bir haftaya yakın benim de mide bulantılarım var.ara ara da ishal de olmaya başladım .çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla normalmiş .
eaktr Mervetugba 35+6 dayım benim de bulantım çookk var😭 normalde prilam dr ye zatwn devam ediyordum ama bildiğimiz hamilelik başındaki gibi bulantılar yaşıyorum😓
Elif5361 Mervetugba 38 Haftalığım 2 gündür midemde yanma desen değil böyle değişik acı ve mide bulantım var doğum yakındır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️Acayip rahatsız ediyor
eaktr Mervetugba amin inşallah napcaz böyle bilmiyorum. Şu sıralar halimde yok kalkmaya bişey yapmaya bi de bulantım eklendi😭
Mervetugba eaktr 40 hafta oldu ve bebişte ses Seda yok.Birde bugün inanılmaz bir çatı ağrısı var Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🥺💜
eaktr Mervetugba yaaa maşallah, inşallah rabbim yardım etsin bi an önce alırsınız kucağınıza sağlıcakla❤️