Olyb Edali87 Defne Türkçe kökenli değil, Yunanca kökenli. Hatta Yunan mitolojisinde peri veya tanrıça gibi bir şeydi. Türk kültürüyle pek alakası yok. Esin - Sezin - Damla - Ayla - Aysun 🌸🌸🌸
Olyb Onner Zümra isminin asıl anlamı grup. Güzel, iyi ahlaklı değil. Yeni nesil anlamı uyduruk isimlerden Zümra. Diğer isimleri beğendim ama. Asil duruyorlar 🌸
Edali87 Kbrnrmrt benimki Nur Eda bu arada🤗 nikde durgun oluyormuş yani nazlı alımlı durgun bi kiz olabilir sizi yorar ama yani benim fikrim tabi
Edali87 RHMYT bende sırf o da yok noktalı harfler olmasın sonu sesli bitsin enerjisi yüksek olsun fln
Tubagiynas Alya Beren🥰 Beren Türkçe kökenli bir isim, söylenişi ve duyurulur çok naif geliyor kulağıma🙃
asyaebrar Edali87 ilk defa duydum öyle bir şey de aman sallayın insanlar her şeye bir şey der kendi isimleri çok güzelmiş gibi bende asya koyacağım kız olursa avrupa diye dalga geçenler var hep anca konuşurlar takmayın :)
Olyb Edali87 Bilge Doga daha uyumlu olur sanki 🌸 Farklı isim istersen Bige de olabilir. O da öz Türkçe bi isim
Husnayanar Edali87 eşim asya(büyüklük) istiyor ben belinay (cennette peygamber çiçeği) istiyorum sizede fikir olur belki
Edali87 Husnayanar Asya ya niye büyüklük diye bakıyor? Aslinda kıta yani tabi büyüklük de giriyor konuya ama bilmiyorum kafam karisik🤪