Deniz00 Evet sayılıngün kaldı ve ben son 3 gündür ağırlaşmaya başladım artık. El ayak şişmeleri bel ağrıları. Evet sevgili anneler sizde durumlar nasıl😊
MinikMucizem23 Deniz00 son 32 🤩 çok fenayım vajen zonklaması , adet ağrısı, karın sertleşmesi, ayak bacak şişmesi, mide bulantısı, sürekli yatma isteği, kabızlık rabbim yardımcımız olsun 🤲😊 yine bugünümüze şükür 😇
KZeynepk Deniz00 sonnn 29 😍adet ağrı gibi ağrı karın sertleşmesi arada yoklayan sancılar mide yanması dırım dırımmmmmm…😂😂😂
Leylarana Bende 2-3 gündür ağırlaştım son 57 ama biraz daha erkrn planlı sezaryen olacağım. Ödemim yok çok şükür ama çok su içtiğim için sürekli tuvalete gidip geliyorum. Daha geçen hafta bugün ayakta çalışıyordum bugün kafamı zor kaldırıyorum inş geçicidir toparlarız.
fatmakolay Son 51 ağrılar vardı zaten git gide artmaya başladı bebiş üç hafta kadar önden gidiyor kusmalarım devam ediyor nasıl geçecek bu elli gün 😥
bugraelf Bizde son 46 😊ara ara ağrılarım oluyor yürümekte zorlanıyorum son bi kaç gündür ve en kötüsü de uykusuzluk ve sıcak geceleri uyuyamıyorum🙄
Kumral5 Son 42 agirlastim bende cok oturursam ayaklarim sisiyor onun diisinda surekli bi sisme yok cok sukur kasilmalar var ara ara oyle boyle gunleri dolduracagiz
Deniz00 Kumral5 benimde ayaklarım sarkınca çoğalıyor sabahları uyanınca yürümek çok zor oluyor ağrıdan
Kubra_baydar Son 37benmde ödem 6aydan beri başlamıştı zaten ayaklarım balon gibi kasıklarda ağrılar var oturup kalkamıyorum rahat yatamıyorum agirlastim ev işlerini yapmak çok zor geliyor ayaklarımı görseniz bitik durmda sabahları basamoyorim ayaklarıma işkence gibi geliyor
Nurjan Son 43 🥰 sadece sürekli yatasım var,el ayak şişme olmadı henüz,ama günde en az 3 litre su tüketiyorum,belkide ondandır🤷🏼♀️
Deniz00 Nurjan bende enfeksiyon için tüketiyordum son zamanlarda yatmaktan aklıma gelmiyor su yinede 2 litreyi geçiyorum ona rağmen😊
Kumral5 Mucize_anne32 Mucize_anne32 benim ki hazir degil bi iki eksik var ama bebisimin hazir artik hazir da olmali bence cunku insan baya agirlasiyor sicaklarda cabası