Eymenim18 Kızlar 15 haftalık hamileyim ve daha çok erken olduğunu düşünüyorum göbeğim baya bi çatladı Baktıkça psikolojim bozuluyor çatlağa en iyi gelen ne sizce bi kremler bide badem yağı diye duydum kullanan memnun kalan varmı acaba şimdiden teşekkür ederim 🙂 😞
ummucan Eymenim18 ben çok arastirmjstim kakao yağı iyi geliyor diye duydum ve aldm ama kullanmadım 31 haftadaym çatlağım oluşmadı xaten. Sanırım biraz genetik bi durum. Ama kakao yağı oluşan catlaklari da azaltiomus diye duydm.
Cansurella Eymenim18 catlagı gectim 36+2 deyim bir kasıntı bir kaşıntı kabardı resmen catlaklar öldüm resmen bebe yagı sürüom fayda etmio ölcem kaşımaktan😢😢
SevDin Eymenim18 çok erken başlamış bundan sonra kullanırsanız fayda etmez vücudunuz çatlamaya müsaitse ne yaparsanız yapın çatlar bol bol yağlı kremalar yada hakiki zeytinyağı sürün
Zeliha06 Kullanmadığım ilaç krem yağ kalmadı 28. Haftadayım ilk aylardan itibaren catladım doktorum genetik kimi hastalarım var ikiz doğuruyor bir çizgi bile yok kimisi de ilk gebelikten çok çatlıyor sesi
Eymenim18 Cansurella hadi ya bende kaşıntı Yok ama ilerleyen zamanlarda olur herhalde kolonya sürsen belki alır kaşıntısını
KezibanUan Cansurella canım benim göbeğim ve göğsümde çok kaşınıyodu zeytinyağı kullanıyodum ama sadece akşamları şimdi sabah akşama çıkardım hiç kaşıntım kalmadı soğuk sıkım zeytinyağı olcak ama
Gizemen Bio-oil yağ kullanıyorum ben günde iki kere bide nemlendirici sürüyorum canım. Vücudunu nemsiz bırakma bu arada Hindistan cevizi yağı da kullanmaya başlıcam :)
HarunSerayt 36 haftalık hamileyim hiç çatlağım yok zeytinyağı nın kremini kullanıyorum her duştan sonra ☺️