Belacivciv Denizyildizii Vi-vet var ben onu kullandım hep, sir ağda olarak geçiyor benim dediğim kuaförler falan da sir ağda kullanıyor
Cicikus1 Denizyildizii veet denedim ve çok kullanışsız geldi. Bim a101 gibi marketlerde satılan 10 liralık ağda bantlarından çok memnunum. Isim olarak hatırlayamadım ama markasız zaten görünce bilirsiniz, kaliteli diye veet almıştım ama daha da almadım 😊
Denizyildizii Cicikus1 yaa bi deniyim o zaman evet veet çok pahalı ama iyidir diye alıcaktım bi danışıyim dedim
Denizyildizii Merveorhnoglu sorma jilet yapıyordum ben ama bıktım artık nefret ettim dediğin gibi kaşındırıyorda. gecen bi kere ağda yaptım tertemiz oldu devamını getirmek istiyorum ama ılık ağdayla çok iyi alamadım o yüzden daha etkili bişey istiyorum
Merveorhnoglu Denizyildizii temiz bit guzellik salonu bul catir catir aliyorlar 5 dk da bitiyor hic kendini yorma bence.
Cicikus1 Denizyildizii valla 10 lira tüm vücut kullanılıyor yeterli geliyor. Bikini bölgesi için de küçük küçük olanlar var içinde, bi deneyin derim ben hamilelik öncesinde de şimdi de kullanıyorum 30 haftalık olduk.
Symazturk Denizyildizii veetin bantlarından özel bölgede ben verim alamadım. Ya kartuş ağda (rol-on şeklindeki) ya da kutu ağda alıp cezveye su koyup ısıtın çubuğu ile kendiniz ince tabaka olarak sürün ağda bezinile çekin o şekilde yapabilirsiniz
ebruzb Denizyildizii vivet boncuk ağda favorim bez derdi de yok sürüp çekiyorsun yapış yapışta olmuyor
Denizyildizii ebruzb boncuk ağdaları çok duyuyorum ama kararsızım nasıl kullanılıyor nerde eritiliyor
Nilsubatu Denizyildizii veet ağda bantları çok güzel birde ben agıss marka var onu denedim ilk defa ve çok memnun kaldım hem uygun fiyatlı
Nilsubatu Denizyildizii bak hatta arttık veet almayayım onlardan alayım diye trendyolda favorilerime ekledim hep 😂 onun içinden hep çok çıktı hemde vücut için özel böle için bıyık için ayrı ayrı vardı ama mesela vucut olanı makasla istediğin boyuta getirip kullanabilirsin.
ebruzb Denizyildizii cezvesi var içine koyuyorsunuz ben ocakta eritiyorum ağda işim bitene kadar ihtiyaç olmuyor bi daha sıcak su kabına koyan da varmış ama öyle denemedim Parmak ağda diye geçiyor parmağınızla çekiyorsunuz bez derdi yok ve yapış yapış olmuyor kesinlikle
Masal53 Denizyildizii en temiz temizleme yöntemi ELDİVEN kaymak gibi yapıyo ve azaltıyo seyrekleştiriyo