SevdaSezer Hanımlar evimi karınca bastı resmen. Nereye elimi atsam sürüyle karınca var. Ne yapmalıyım onlara zarar vermeden nasıl kurtulabilirim ya
Beyzan SevdaSezer Ben doğal yollarla çözüm bulamadım her yere çubuk tarçın koydum. Salatalik kabuğu koydum. Sirkeli suyla sildim hergun evi ama hep geçici oldu. Benim evimin altından çıkıyor parkelerin altından 🤷🏻♀️
minikmucizelerimmm SevdaSezer maalesef benim evimide istila ettiler bu yıl çok sıcak ondan mıdır bilmiyorum artık yatağıma kadar geliyorlardı en son karınca yemi aldım Raid bir günde bitirdi çok şükür. Doğal yolların hic biriyle bitmediler malesef.
Lulemom SevdaSezer migrosta bion diye bi ilaç var. Süpürgeliklern üzerine gelecek gibi tüm eve sık. Duvara yani yere değil. 2-3 ay rahat edersin. Etkisi bittikçe tekrarlıyorum ben.
SevdaSezer Beyzan nerden geliyorlar anlamadım ki. Önce mutfakta bi kaç tane vardı. Açıkta yiyecek çöp falan bırakmamaya gayret ediyorum ama şimdi bütün ev karınca doldu. Mecbur süpürgeyle aldım ama beş dk sonra yine doldu her yer
Selver90 SevdaSezer benimde 2gun önce oldu yere kırıntı düşmüş ona gelmisler geçtiği yollara tuz döktüm tuzu biraz daha bekleticem.gitsin istiyorsanız tuz dök canım
Seda_nrr SevdaSezer bebek pudrası atılıyor karıncaların olduğu yerlere yuvalarına ama geçici çözüm tabi
Lulemom Seda_nrr üzerinde hamam böceği ve karınca spreyi yazıyo. Diğerlerine de işe yarar mı bilmiyorum. Ben evde böcek falan görmedim hiç
Seda_nrr Lulemom hamamböceğine iyiyse benimkileri çözer 😂 yaz gelince tuhaf cansız böcekler oluyor yerlerde bi deneyeyim