Sedakbyk Kiziltan goztepe medicalpark mukemmel bi hastane ,hemsireler hasta bakicilari ilgileri cok cok iyi.
ZumrutHanim Kiziltan memnub musunuz ilgisi alakasi nasil cep telden ulasabiliyor musunuz guleryuzlu mu soguk mu sorulara tatmin edici cevap veriyormu
Kiziltan ZumrutHanim şuan memnunum telden aramadım hiç ama yazdığımda hemen dönüş sağlıyor. Hastane de temiz gibi 7 ile 10 bin arasında doğum fiyatı. O yüzden güzel karar vermek istiyorum. Verilen ücrette yüksek olduğu için sonrasında pişman olmak istemiyorum hastane adına.
Kiziltan ZumrutHanim başka yere de gitmedim hiç. Karşılaştırma yapamıyorum. Ama doktor güleryüzlü biri, şuan 19. Haftamdayım. Başından beri ona gidiyorum. Yazdığımda da ulaşabiliyorum.
ZumrutHanim Kiziltan sezeryan fiyatmi buarada dusuk riski kanama vb durumlar olmusmuydu sizde riskli gebelik takibi yapiyomuq medikal cok para odakli gibi
Kiziltan ZumrutHanim gebeliğin başında sormuştuk. Paket Fiyatlar var. En uygun normal doğum sezeryan 9 bin küsür dediler. Bende herhangi bi tehlike olmadı şuana kadar çok şükür.
ZumrutHanim Kiziltan randevu sıklığı neydi sizin az once baktim da en erken agustosta var boslugu. cok mu yogun