22 Temmuz 39 Haftalık oldum bi akşam öncesi kankamla canlı müzik yaptım bol yürüyüş hergün yaptım düzenli 23 Temmuz sabah kahvaltıya gittim. Öğlen 🕛 aramda ıslaklık hissettim ama Çok degil az da degil hayırlısı dedim akşam 7 de kasık bölgemde kramplar oluşmaya başladı düzensiz ama belirli belirsiz dedim yalancı sancıdır canım sıkıldı yürüyüş yaptım geldim ama ara ara sancı hala var saat 10 civarı perdeleri yıkadım salon mutfak serdim banyoyu temizledim üzerimde. İnanılmaz bi enerji vsrdı sürekli birseyler yapasım geliyordu saat gece 11 oldu kasılma sayarı açtım 5 dk. Bir olmaya başlayınca ha dedim doğum sancısı bu sırada eşim uyuyor okadar şey oluyor 😂😂 o uyuyor gittim gülüm sancım var kalk dedim bi baktırıp gelelim dedim oda uyku sersemi tamam dedi giyindik cıktık o daha gözünü açamıyor o derece bu arada denipol hastanesine gidiyorum düzenli doktorum Semih mundı ama izinliydi başka bi doktor vardı. Gittim sancım var dedim 39 haftalık olunca çatala yatırdı ebe 7 cm açıklık var dedi doğumunu tamamlamıssın nerdeyse diyip suyu açtı ben sok tabi eşime söylediler o da sok allahtan ben araca çantaları koymuştum bi hafta öncesinden asagı indi getirdi sonra sancı odasına geçtim 2 dk bir geldi o sancı fena iste baya bağırdım o geldikçe ıkın dedi ebem ıkındım üç dört kez bası indi dedi doktoru çağırdılar dogumhneye geçtim doktor o kadar iyi motive ettiki Allah bin kere razı olsu n ilk defa gördüm. Doktoru dedi kızım şimdi senden iki kez ıkınma isticem ikinci ıkınmada evladın gelecek dedi çok güçlü ıkın dedi ki hemen gelsin dediği gibi bi ıkındım baya bi can havli rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏😞😞 İkinciyi de tam ıkındım geldi oğlum ben sok oldum hemen gelince ve inanın o an Çok şükür dedim ilk kızımı 11 yıl önce 22 saat Suni sancı ile normal doğumla almıştım ama onun acısı çok fenaydı bu doğumumda da sezeryan istiyordum doktorum normal yapalım dedi rabbim mucizesini gösterdi 2 saatte hastane de aldım kucağıma sabah oldu haber verdik ailelere herkes sok tabi😅😅 öğlen de evime geldim şimdi emisiyoruz teyzeleri 3.300 gr doğduk ben bu arada üç günde yorgunluk uykusuzluk. Yuvarlanıp gidiyorm darısı isteyen herkesin basına ama normal gerçekten daha sağlıklı arkadaşlar direk normal düşünün 😇♥️🙏 gerçekten bol yürüyüş hareket o doğumu kolaylaştırıyor ben düşünün farketmedim bile açıklığı cünkü sancılar hafifti büyük değildi