Kadriyed Merhaba, spinalden önce aç gidilmesi gerektiğini biliyorum ama mesela bebiş akşam yemeğinden sonra plansız gelmeye karar verdi. O zaman bu anestezi işi nasıl uygulanıyor bilen var mı?
Selin12- Kadriyed şöyle ben budurumu bizzat yaşadım ikinci gebeligimde aniden geldi aksamda de yemek yemiştim saat8de gece 24 de doğuma alındım
Omerhatice Kadriyed ben spinal oldum mesela plansız di.. norml için suni alırken bi an da acil alındım ama lavman falan yapılmadı direk anestezi uygulandi He ilk gebeligim normldi mesela o aniden geldi saat 8 de yemek yemistim 10 da doğuma gittim o zaman lavman yapıldı..
Nejlavrl Kadriyed bana saat 1 de gel yatısını yapalim 3 ten sonrada aliriz ameliyata dediler sabah 9 dan sonra hicbirsey yeyip icme dediler bende ogün saat 10 da kahvalti yapmistim guzelde yaptim hani😃sonra 1 de beni acil doguma aldilar doktorunisi cikmis benim midemde kaldimi yemekler ne zaman yedin dedi ebe saat 10 da dedim tamam doktora 9 da yemis en son deriz dediler sonra erkende alininca ben yediklerim gaz olarak burnumdan fitil fitil geldi ameliyattan sonra🤣
Kadriyed Nejlavrl hadi ya, bu bebişlerin napacağı belli de değilki artık bakalım inş planlanan zamana kadar dururlar😅
[silindi] Nejlavrl bir de soluk boruna yiyecek kaçarak boğulma riskinde var canım uyuşuk olduğun için bişey de yapamazsın anlayamazsında hemen yiyeceklerin yukarıya doğru harekete geçtiğini ameliyatta tövbe tövbe çok şey gördüm de ben yoğun bakımda morarmış ölen insanlar falan bu şekilde ameliyata girip otopside gördüm yani 😔 Allah korusun böyle bir şey kimse yapmasın aç gidin arkadaşlar hayatınızdan önemli değil doktor 8de mi yiyin dedi siz 6da yemeyi bırakın…
Nejlavrl [silindi] aynrn kesinlikle ac gidin gerekirse😅ben 3 ten sonra alinacagim ameliyata diye 9 da degil 10 da yaptim 1 de alınacağımı düşünememiştim zaten ameliyattan sonra yediklerim gaz olarak döndü bana