Clementinee Yüzüm sivilcelendi , saçım dökülüyor , yüzüm yağlandı cildim kurudu kendimi neden çirkin hissediyorum ya kaçıncı haftada ışıldıcam acaba 😅😂
Huriyekayhan Clementinee 6.aydan sonra kilo almaya başlayınca ışıldarsın 😂 şuan kendininden nefret etme dönemi senin ki 😂
Esraali Clementinee valla oğlanlarda cok asıır güzel olmştm saclarım yüzüm vücudum kakarmıstı doğumdan sonra düzeldi, kıızmda yani şu an saclarım çok güzwl normalde dökülür dökülmüyor cildim yine parlak cenemde ufak ufak sivilce çıktı gecti ama kalcam bacaklarım sivilce doldu hayatımda ilj defa kendimi böyle gördüm 🥴
1Asel Clementinee Benimde kızım olacak Rabbimin izniyle. Kızlar annenin güzelliğini alır adlı çalışması tam anlamıyla benim o ben oluyorum kızlar 😂😂😂 Çok çirkinleştim kararma şişlik sivilce burun büyümesi 🤧🤭
Clementinee Esraali kızımmı olcak acabaa 🥰 benimde vücudumda hiç sivilce cıkmaz heryerim sivilcelendi
honeyland Esraali merhaba kalça büyümesi oluyor mu kız çocuğunda ? Benimde kızım olacak ilk gebeliğim kalçam büyümüş 😄🤷🏻♀️
Deletedmom23234 Clementinee Bak saçlar baya parlıyor baya da uzuyor 😁 bu konuda herkes hemfikir 😁 ama öbür türlü bilemiyorum Allaha emanetiz tipimiz kayıyor ehjsjsj
Clementinee 1Asel ay ben daha çoook başındayımm desene cinsiyet belli olana kadar teselli edemicem kendimi 😅 kızım olursa en azından derim kızım aldı güzelliğimi
Emine_clk01 1Asel benim de kızım olacak olduğumdan daha güzel oldum ne sivilce ne başka bişey herkes çok güzel olmuşsun diyor kızım bana verdi demek ki güzelliğini minik prensesim😍
Clementinee MineLule bende oda yok ışıltı falan sadece çok yağlanmaya başladı tek ışıltım o cilttede saçtada😅
1Asel Clementinee Belli olmuyor ya kimi erkekte çikinleşiyor kimisi kızda işte 😂 erkek olsa bile lafını edenlere ana olacam ben ana dersiniz bebişlerimiz için değer Sağlıcakla gelsinler yeterki ☺️
Beyzan Clementinee İki erkek bebek hamileliği yaşadım 4. Ayla 7. Ay arası baya güzeldim sonra burnum filan şişti 😃kötü oldu. Şimdi doğum yaptım ışığım söndü ama elmas gibi parlayacagim günler yakın hele şu süt lekeli tişörtü bir üstümden çıkarim 5 kg vereyim sonra tutmayın küçük enişteyi😂😂😂
Zeyyyn Clementinee Hamile kaldığımdan beri güzelleştim saçım dökülmüyor sivilce çıkmıyor eşim dıyo ay gibi parlıyosun çokta kilo almadım kalçamda çıkmadı oğlan dedim ama kızım annesine güzellik katmış 😊😊😊