balbocegim27 İkili rakamlara düştük yavruma bal oğluma kavuşmaya son 99 gün kaldı👼99 gün kaldı diye bu kadar duygusala bağlayacağımı hiç düşünmemiştim. Sağlıkla gel evlâdım annen hep yanında❤👼
balbocegim27 imgeeftelya bana bu zamana kadar çok çabuk geçti ne ara hamile olduğumu öğrendim ne ara 25+6 olduk ama sanki şimdiden sonra geçmeyecek gibi geliyor
imgeeftelya balbocegim27 ilk yarı çabuk geçiyor hafif olduğumuz için sanırım 😂 ağırlaştıkça hayat zorlaşıyor🙈 ayakkabımı zorla giyorum eğilme Faslı çok zor komik görüntüler oluşuyor sağlıkla gelsin bebişler inşallah 🙏
Minnosumunannesi38 balbocegim27 senin oğluşun olucak galiba benim kızım olucak 😇 bakalım hangisi önce gelicek 😍
Minnosumunannesi38 balbocegim27 kızlara derler ama bilemiyorum inşallah bana çekmez o konuda kızım bende 9 ay 15 günlük doğmuşum yani 😇
Sali3 balbocegim27 bel ağrısından sakat gibi oldum yatakta dönerken bile ağlıyorum sancılar da başladı ufaktan. Allah hepimize rahat kolay bi doğum nasip etsin inşallah 🤲
balbocegim27 Minnosumunannesi38 😄😄 o kadar da beklemesin 38 gibi gelse iyi benim kardeşim 42 de gördü erkekti gözüm korkmuyor değil
balbocegim27 dilancetinnn bugüne kadar bana çok hızlı geçti zaman ama şimdi hiç geçmeyecek miş gibi geliyor