BusraUras Gizemm52 sabah kahvaltım: 1adet haşlanmış yumurta 3adet zeytin Kars kaşarı, peynir çeşitleri Mevsimine göre domates salatalık (kışın asla yemedim) 2dilim ekmek Çiğ badem-ceviz-fındık (Badem 5 adet ceviz 2 adet fındık 7adet) Çikolata (Genelde buydu sabah kalvaltım ama arada patates kızartması menemen krep kıymalı yumurta falan gömmedim değil 🤣😅) Kahvaltımı en geç 10a kadar yapıyordum. Öğle yemeğim; 1kase yoğurt Sebze yemeği (mevsimine göre) Akşam yemeğim; Kuzu eti ya da tavuk ya da balık ya da dana eti (Kuru bakliyatta yedim. Haftanın 3günü et diğer 4gün kuru bakliyat ya da sebze yemeği yedim. En çok yeşil yapraklk sebzeler kg yapar bebişe) Çorba pilav ya da makarna Salata (mevsimine göre her akşam istisnasız yedim mevsimi olmayan hiçbir sebzeyi katmadım içine) Gün içinde meyve yedim 1 porsiyon tatlı yedim 1 porsiyon. Bütün hamileliğim boyunca böyle beslendim. 3600gr doğurdum.
imgeeftelya Gizemm52 hiç bişeye dikkat etmedim normal düzenimde yedim bugün kontrol var tospik kızımın boyunu kilosunu öğrenecem heyecan dorukta 😂 kilonun ve boyun genetik olduğunu düşünüyorum. Annesi babası tospik muhtemelen oda tospik olacak 🤷♀️