deno1 Herkes ikinci trimester kolay en rahatı diyip duruyordu ama malesef bende ilk trimester en kolayıymış ikinciye girer gitmez bulantı arttı ilk defa kustum böbrek agrisi yapmaya başladı gaz sorunu bitmiyor uyutmuyor geçmiyor
ilknursoykan deno1 bende bugün itibari ile girdim ilk trimester da hiç bişey yoktu ne bulantı ne kusma şimdi vitaminler den kaynaklı mı ne bende sabahları hissediyorum mide bulantısı
Serpilbb deno1 bünyeden bünyeye değişiyor demekki. Benim 1. Trimeserde bulantım vardı aşırı değildi 2. Trimeserde kalmadı kuş gibiydim hamile gibi değildim hiç 3. Trimeser kök söktürüyor hepsinin acısı çıkıyor 😂
Dilekcnkn deno1 Valla bende ikinci trimester rahat geçirdim 3. Trimestere yaklaştım bir uyku, sertleşme ve sıcak gelince perişan oluyorum yaa
deno1 ilknursoykan ben çok kötüyüm heryerden geldiler kusma bi yandan gaz sancısi kabızlık bi yandan 1 gün içmedim bekledim acaba ilaclar mı yapıyor yapmıyormuş bugün dahada arttı
Serpilbb ilknursoykan canım hiç yaşamadım kabızlık ama biara hazımsızlık yaşadım çok fazla şişkinlik oldu kayısı yedim bol bol ğek işe yaramadı sonradan düzeldi. Kayısı dene yada hoşafını