Bayramın 1. Günü kontrole geldim nstde sancım çıktı 5 dakikada 1 ve 2 cm açıklık yatış verildi dün tam 1 hafta oldu ama açıklık en fazla 4 5 e yükseldi sonra durdu artık doktorlara yalvardım bişey yapın doğması için diye kendiliğinden olsun dediler dün akşam bi doktor geldi artık seni sezeryana alıcam yarın dedi kapıdan çıktı o streslemi arrık bilmiyorum o çıkar çıkmaz yatağa yerleşiyordum suyum geldi tutmya çalıştım algılamak için evet suydu aldılar hemen içeriye sudan sonra ağrılarım çok sıklaştı 1 den 5 e kadar sancı çektim sonra ıkınmaya geçiyoruz sancı geldikçe ıkın ama sessizce dedi derin nefes alıp bitene kadar ıkındım bebek çok kolay çıktı kafasını görüyorum bu şekilde 2 3 ıkınırsan gelir dedi 2.de kafası çıktı sadece bişey kaydığını hissettim hemen biraz koklatıp götürdüler bebeğimi 2880 gr doğdu haftası 39.du ama biraz minyon bi kızım oldu, daha sonra bebek eşi düşmedi 20 dakikayı geçti ıkındırdılar zorladılar ama yapışmış düşmedi o daha zor bi kısımdı benim için, sonra arrık dayanamadım rahim ağzıda hemen kapandığı için ellerini sokamadılar, sonra beni uyutup aldılar 20 dakika sürmüş şuan hala yataktan desteksiz kalkamıyorum büyük ihtimal operasyon biraz zorlu geçti çünkü kızım doğdu ayağa kalkıp yürüyesim geldi o anda enerjiktim ama her saat toparlıyorum , sonra odama geçtim kızımı hemen getirdiler herşeyi iyiymiş şimdi kucağımda uyuyor 💕 Rabbim herkese kolay doğumlar versin inşallah 🌼