Bsr2222 Kızlar karnımın altı ağrıyor daha çok sancı gibi birde vajinamda çok ağrı var bazen o kadar çok ağrıyor ki yürümemeye yatakta sağdan sola adım atmama bile mani oluyor 32+2 yiz yaşayan varmı acaba sizce sebebi nedir çok dayanılmaz bir ağrı bu 🥺
Zezz Bsr2222 ayni durumdayim syni aylardsyiz..yarin dr gidiyoruz bakslim ne diyeyecek iki buklum şiş e gidiyorum
MinikMucizem23 Bsr2222 aynı durum bende de vardı 32 de başladı şuan 35+3 hala devam ediyor erken doğum olacak korkusuyla yaşadım şimdiye kadar heralde artık doğuma hazırlanıyoruz doktorum yürüyüşlerini azalt 36 ya kadar dikkat et dedi bana onun haricinde risk görmedi normal sanırım ama doktora görünmekte fayda var tabi ☺️
eylusko Bsr2222 32 hafta oldum bugün 28 hafta da bu şikayetler ile doktora gittim erken doğum olabilir rahim uzunluğum kısalmış çünkü. dinlenmemi söyledi dinlenemiyorum bu aralar yine agrım başladı. hiç bisey de anlamiyorum doğum sancısı mi açılma mi oluyor yoksa başka bişey mi ilk gebelik zor gerçekten
Bsr2222 Zezz evet bende aynı öyleyim bide ilk gebeliğim ne olduğunuda anlamıyorum sizden hayur haber beklicem dört gözle ☺️
Zezz Bsr2222 nst girdim irdar rahlili verdim.. bebrkte sikinti yok suyu vs yerinde imis nst ve idrar sonucuna bakacak
Bsr2222 MinikMucizem23 bende çok geziyorum ayaklarmda aşırı şişti acaba ondan mı bu ağrılarım oluyor bilemiyorum ki
Bsr2222 eylusko valla bende anlamıyorum yarı. Nst ye giricem kısmetse bakalm ama ağrıdan kıpırdayamıyorum
Zezz Bsr2222 erken dogum riski yok ama bildigin kivranarak yatiyorum..dedigi bebek buyudukce rahim baski yapiyor idrar kesesine bagirsaklara gaz sorunu oluyor son bir ay boyle gececek senin dedi
MinikMucizem23 Bsr2222 bence dinlen canım biraz bana doktor 36 ya kadar dikkat etmemi bol bol dinlenmemi söylemişti sorun olmadığı halde ağrılarım dan dolayı dedi
Alize1 Haftaya girdik. 2 haftadır sancılarım yüksek çıkıyor du en yüksek 90 100 aralığında olmuştu ama duzensizdi. Yatarak, ilaçla ve serumla 36 ya geldik çok şükür bugün alt karın da ayağa kalktigimda yanarak giren bi sanci var batma gibi ama o olduğu zaman sanki yanıyor o zencinin girdiği yer yarın doktora gidicem bakalım ne dicek