Mom566 Bademciğimin orda küçük dilimde üst damağım da aft çıkmış pastil kullansam geçer mi gebeliği etkilermi
[silindi] Mom566 pastilim çok fayda edeceğini sanmam eğer doktor öneriyorsa boğaz spreyi kullan aftlara birebir ya da tuzlu su ile garagara yap
Akrepbebek Mom566 doktoruna güveniyorsan gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. İçinin rahat etmesi için recetrsini oku. Orada mutlaka yazar hamileler için
Hyb Geçmiş olsun, karbonat/ tuzlu su ile gargara iyi geliyor aftlara, bir de karadut özü yaraları iyileştirmede fayda sağlıyor.
Mom566 Akrepbebek ah ah biz anneler ne kadar güveniyoruz desekte kimseyle güvenmiyoruz o acıyı çeke çeke yaşıyoruz 😄😄😄
Akrepbebek Mom566 bende öyleyim doktor kullan diyor. İlacı alıyorum eve geliyorum.Recetesini okuyorum hamilelerin kullanılması önerilmez doktorunuza danışın yaziyor sonra kullanmıyorum 😂 insanın içinde yine bir şüphe kalıyor
Mom566 Akrepbebek bendee inanın öyle alıpta kullanmadığım o kadar çok ilaç ver ki aman nasıl olsq geçer diyip günlerce geçmediği 😄😄😄