Minnakanne_ Belim çok ağrıyodu eşime belimi ovar mısın dedim ovuyodu kayınvalidem ovma dedi zararlıymış doğru mu ama çok ağrıyor ne yapmalıyım çok ayakta duran biriyim oturmaya fırsat bulamıyorum sizce ovulur mu yoksa ovulmaz mı zararlı mı yani 😞
SMMM123 Minnakanne_ canm bildiğim kadarıyla normal doğumda sancıları rahatlatmak vücudu gevşetmek için bele masaj yapılıyor.hamilelik sürecinde ise belin ovulmadigini duymuştum. Bende eşime sırtımı ovdurur belime dokundurmazdim.
Portakalgeliyor Minnakanne_ Yani yoğurma gibi ovmuyordur zaten o kdarını sizde düşünürsünüz ben eşimden rica ediyorum duşa giriyorum kese yapıyor hafif üstten üstten belime bitti gitti geçmiyor orası ayrı :)
SMMM123 Minnakanne_ Yan yatıp bacak arama yastik koyduğumda rahtlardim. Beline inmeden sırtını ovdur yine sen eşine. Kasların rahatlar. Ne kdr yatarsam o kdar rahatlardınm ben
Tugbamete Minnakanne_ nedenini bilmiyorum doktoruma da danışmadım ama bende büyüklerimden ovulmaz iyi değil diye duydum 🤷🏻♀️
Havva Minnakanne_ canım bastırarak ovmuyorsa sorun olmaz korkma ben özel masaja gittim 7-8 kere doğumuma çok az kaldı eşim de her gün hafif hafif bebek yağı ile masaj yapar gibi ovuyor
[silindi] Minnakanne_ ovulur tabiki kiskanmis sizi ne alaka iyi deilmis falan ben esime devamli ovalatiyom
Bebegimicin1 Minnakanne_ eşim sırtıma belime dokunduğunda rahatlıyorum vala hafif hafif bastırmadan yapabilir bence eşiniz ama aşkarda hiç yaptırmamıştım 20 li haftaları da yaptırdım pilli masaj aleti almıştım nu kendim yapmaya denedim 35 . Haftamda bebek karnımda toplaştı sertleşti ondan sonra bidaha o aleti kullanmadım belim ağrıyosa eşime söylüyorum
sumeyraballl Minnakanne_ ilk 3 ay çok bel ağrım olmuştu hepte ovdurdum 17 haftalığm ağrısa hala ovduruyorm bir skntı olmadı bu kadarına da inanmıyorm napalm ağrı dan kıvranalm mı anlamıyorm bu insanları🙈
Minnakanne_ sumeyraballl dimi ben ilk aylardan beri ovduruyorum şuan 26 haftalığım dün öyle deyince yazayım dedim böyle bişey var mı diye saçma buldum açıkçası ve bi zararını görmedim çok şükür
sumeyraballl Minnakanne_ inanılcak bir yanı yok kuzum zaten ben her ağrıdığında eşime ovduruyorum krem eşliğinde belim kopucak gibi oluyo nasıl dayanıla bilir ki o ağrıya insanlr uyduruyo birşeyler inanan varsa uyguluyo saçma geliyo bana da