Elisammmbade Ne nişan ne su var ortada valla kendimi 37 38 e hazırlamıştım nerdeeee😂 arada yalancı sancı kendimi her sancida avutmaktan bıktım gerçek sancı diye😂 bu senenin bebisleri 41 i görüyor hep heralde 🙄😬
Melisaalagoz Elisammmbade Biliyomusun bende hep 37′38 de gelir diyodum 40+3 oldum benimde ne Nişan ne açılma hiç bsy yok 0 açıklığım var sancı da yok nolcak bilmiyorum valla
Melisaalagoz Elisammmbade bide ben normal doğumdan korkuyodum ama normal olsun istyodum şimdi sancı olmayınca çok az sancım var ama düzenli bile değil açıklıktan 0 suni den zaten hep korkmuşumdur gerçekten napılıyo bu durumda yarın kontrolüm var gidicem ama suniyle başlatalım der diye ödüm patlıyo o kadar sancı çekip açılmam olmazda sezeryana dönersem boşuna sancı çekerim diye 🤣 kafam çok karışık
Kubra2012 Benm 40+5 oldu çarşamba yatış dedi doktor sancım var ama arkası yok su nişan açılma yok ikinci bebek Bi de bakalm yarın suya meryem ana otunu koyacam inşallaj açılma olurda doğurur geliriö ya
Kubra2012 Melisaalagoz sezeryanı kabul etmedim yarın Meryem Ana otunu suya koyacam açılma olsn diye canm
Elisammmbade Melisaalagoz ne olacak halimiz anlamadım squat felan da yapıyorum merdivende çıkıyorum iniyorum ama yok
Melisaalagoz Elisammmbade Al benden de o kadar iki gün hastane de kaldım yarım saatte bir açılmama baktılar suyum geliyo mu diye fln ama alttan muayene bile tetiklemedi Nişan gelir diye umut ediyodum ama oda olması imza atıp çıktım vallahi
Elisammmbade Melisaalagoz anaaa bu ben 😂😂 benimde en korktuğum şey suni sancı sonrası açılma olmazsa diye bilsem kendi sancimla acilmamla normal olacak hiç korkmam da işte suni felâketmis 😂
Melisaalagoz Elisammmbade ☹️🤣🤣🤣 bende bundan korkuyorum işte gerçekten öylemi ya normal istyrm ama suni sanciyı düşününce gerçekten sezeryana dönüyorum bekledim yani kendi sancimla normal olsun ama olmadı illa suni sancı denemek zorunda mıyım napiim elimden geleni yaptım son ana kadar sezeryan olursam oda zor onunda zorlukları var tabide suni sancı beni gerçekten en çok korkutan şey
rosatue Melisaalagoz benim doktorum diyor ki hiç açılma yokken suni sancı verince hep son anda zorunlu sezaryen dönüyoruz. Bu duruma girmek istemezsin diyor. 😅 ne yapacağız bilmiyorum