2kezanne1 Guzel anneler 29 haftadayim ve 4-5 gündür ishal oldum. Ne yapsam gecmiyor Muz, haşalanmiş patates, yağsiz pilav ama hic birsey fayda etmiyor 😪
gokcekocyigit07 2kezanne1 bir çay kaşığına Türk kahvesi koy üzerine bir iki damla limon sık, at ağzına, ishali kesiyor, bende öyleydim geçti, bol da su tüket 👍
2kezanne1 gokcekocyigit07 ay cok teşekur ederim oğlumu yatiriyim hemen denicem 🤲🤲🤲 bol bol iciyorum ama vucudumun susuz kalmasindan korkuyorum 😪
2kezanne1 Aylin-2015 vallahi bende anlamadim 😪 cok kotu bir durum yediğimiz ictiğimiz biseylermi dokunuyor acaba
Aylin-2015 2kezanne1 anlamadim gitti vallahi.dişaridan falanda bir şey yemedim.2gündür mahv oldum çok götü bir şey.üstünede midem yaniyor içim dişima çikti resmen
2kezanne1 Aylin-2015 ben ilk iki gün oyleyedim simdi bi yerim ağrimiyor cok sukur ama surekli tuvalete gitmekten evden disari cikamiyorum. Yarin kan tahliline gitcem nasil gideceğim diye dusunuyorum
Aylin-2015 2kezanne1 Allah yarimdicimiz olsun inşallah.Hamilelik çok zor gerçekten.Hele bide evde başka çoçuğun olunca dahada zor oluyor.Sağ sağlim kucağimiza alalim bebişlerimizi🙏