Sevimvrs Hanımlar eltimin 7 aylık bir bebeği var ve bebeğin sürekli ateşi çıkıyor bulunduğu şehirde hastanelere götürdü bir iyileşme olmadı eve gelince ateş tekrar etti şehir dışına çıktı iyi bir hastanede kontrol ettiler bebeği tahlilleri vs.her şeyi yapıldı temiz çıktı tahilleri,enfeksiyon da yok taburcu oldular eve geldiler bebeğin tekrar ateşi çıktı sürekli ateşini düşürmeye çalışıyorlar yanılmıyorsam 2 aylıkken ateşlenmeye başlamış ve o vakitten beri hala ateşi var ne yapacağını bilemiyor artık ve çok üzülüyor bizler de öyle,ne yapılabilir bebeği olup aynı durumu yaşayan çözüm bulabilen var mı tavsiyelerinizi almak isterim…
Cugulibinnazzz Sevimvrs canim her ateşin bir nedeni mutlaka vardır baska bir hastaneye gotursunler veya ozele 😢
Alone Sevimvrs akdeniz ateşi diye bir hastalık var kuzenimde vardı sürekli ateşlenirmiş küçükken tahlilleri yapılıp ona bakıldı mı acaba
Sevimvrs Cugulibinnazzz Mutlaka vardır da ben de bağışıklığından kaynaklı olduğunu düşündüm kendisine de söyledim bazı şeyleri de sordum aşılarının yapılmadığından da şüphelendim ama o da değil aşıları da tammış ben de iyi bir hastane ve doktoru araştırması gerektiğini söyledim kendim de araştırıyorum sizlerin de varsa bir bildiği söyleyebilirsiniz yardımcı olunursa sevinirim💐
Lulemom Sevim21 sirke en yanlış yöntem. O anlık damarlar daralır ateşi düşer gibi olur. Ama sonrasında aniden yeniden genişler bu sefer daha fazla ateşlenir.
Sevimvrs Alone Evet bütün tahlilleri yapıldı bir sorun yokmuş çok şükür,düşünmedim değil aslında dediğiniz rahatsızlık ta olabilir
Sevim21 Lulemom hayır canım ya bize doktorlar hep öyle der ateş yükselmesi varsa sirkeyle banyo yaptirin veya vücudunu sirkeyle silin ayak ve ellerini ben hiç unutmuyorum ben sürekli havale geçiren biriydim en son olanda çok yüksek derecede ateşim yükseldi doktor daha önce anneme demiştir soğuk suyla yikadilarsadece iç çamaşıra kaldı sonra sirkeyle yıkadılar şimdi turp gibiyim 🙄 şuan herkes öyle yapıyor doktor deyişiyle daha 2 gün önce gorumcemin kızı ateş o ne yaptıysa düşmedi en son sirke yaptı sabaha toparlandı kendine geldi çok şükür denemekten zarar yok doktor söyleyişiyle yaptık yani
Alone Sevimvrs yani kuzenimde de çok zor teşhis edilmişti yaygın olmadığı için o hastalık akıllara gelmemişti bi de sülalede olması lazımmış fln. Aslında kimsede yok ama yine de en son tahlil yapıldı onda çıkmıştı biZim o yüzden dedim. Önemli birşey yoktur inşallah rabbim şifa versin
Lulemom Sevim21 bir sağlıkçı olarak sirke öneren doktor hiç duymamıştım. Allah öylesi doktorla karşılaştırmasın diyim ne diyim. Havale geçirme riski çok çok fazla.
Alone Sevim21 doktorlar(yani en azından benim bu zamana kadar gittiğim doktorlar) sirkeli su demiyor ılık su ile silin sadece diyor. Sirkeli su dış ateşi düşürüp iç ateşi düşürmediği için ateş düştü sanırsınız havale geçirir demişti doktorumuz. Her ateşlendiğinde de bize doktorların genelde söylediği sadece ılık su ile silin oluyor
Yasoo96 Sevim21 cocuk hastanesinde calistim. Kac kere bu sirke vakasindan havale geciren cocuk geldi saymadim. Sirke atesi anlik dusurur ancak daha fazla cikararak geri doner. Arastirmanizi tavsiye ederim 🖐🏻😇
Pambix Araştırma Hastanesi’ne gitmesi gerek, pfaa sendromu olabilir, alerjik birşey tetikliyor olabilir, Akdeniz ateşi varsa genlerde ondan olabilir araştırılması lazım. Bağışıklık ateşi yükseltiyor demekki ama sebepsiz olmaz.