Ozgurunbetusu VeraVrea alllaha havale ediyorum seni karaktersizzzz Alllahın sopası büyükkk şimdi gül ilerde görürrsün imtihanını…
VeraVrea Ozgurunbetusu hadi oradan be, allahın sopası büyük de bir isme yorum yaptık diye mi bu kadar beddua. Bu ne kibir bu ne gurur ya azıcık alcakgönüllü olun. Sen kimsin de 37 haftalık tanımadıgın birine uyduruk bir tartısma sebebiyle beddua ediyorsun.. döner dolaşır seni bulur kötü kalpli pislik seni
Morika HİLDA ♥️ anlamı savaçşı, mücadeleci kimse. Kızım olsaydı bu ismi verecektim, belki ikinciye inşallah, erkek olacak bebeğim nasipse, ben de isim arıyorum modern 🤭
VeraVrea Morika yeğenim koydu bu ismi kızına ilda olarak. Yalnız sorun ismin almanca kökenli olması ve savaşçı kadının yanı sıra yarı tanrıça olması. Ailece şoke olduk😭
Pelo28 bende anlamıyorum bu Eva ismi nerden modern oldu türkiyede. Ben avusturyada yaşıyorum 55 yaşındaki iş arkadaşımın ismi Eva, burda Eva türkiyeminin Eminesi gibi her 3.-4. Orta yaş kadının ismi Eva… Tabii siz bilirsiniz cirkin demiyorum isme 🙈
Raymalifalitiko VeraVrea aaa pardon ben ona dikkat etmemişim kusura bakmayın.. Ama yine de kötüsünüz..