bahtnurr1 Ulya Eflâl Loya Aleda İdil Verda Erva Serra Aden Helin Kavin Hera Belfü (kar tanesi) Ruşe Alvina Neva Şimal Afra Devin Eva Masal Evin Ronira Maya Tuana Bükre Mina
bahtnurr1 Benim liste baya uzundu yaa 😂 hepsinin de anlamı güzeldi sonradan cinsiyet erkek olunca liste kaldı elimde 🥰
Mmeelliikkee rozadogan27 isim kısmı çok zormuş ya 🙊 benim aklımda da İlay Yade Melin Meyra var.. Ekin Yade güzel olurdu ama eşim Ekini direk elemişti 😬
Ozgurunbetusu rozadogan27 biz kızımızın adını "“adelya” koyucaz nasipse hem klasik değil hem modern hem az var😍
VeraVrea Ozgurunbetusu sizi kim kandırdı ya 😂 bi kere daha denk geldim sanırım bu isme siz miydiniz. açelyadan bir harf değiştirince modern vs oldu diye 🤣🤣🤣🤣
Ozgurunbetusu VeraVrea terbiyesizsinizzzzz insanlardan yardım isteyip yardım edincede karaktersixliğinizi çok güzel ortaya koyuyorsunuz
300917 VeraVrea kadın kızıma bu ismi koyacağım demiş ve sizin yazdığınız yoruma bakın. Ne kadar kötü kalpli olduğunuzu gösteriyor. Tüm insanlar size sorsun siz karar verin milletin çocuğunun ismine. Nasıl insanlarsınız ya hiç mi sevilmediniz.