Dün öğlen saatlerde nişanım geldi yazmıştım kızlar . Sancılarım adet sancısı gibiydi hafifte kanama başlayınca gttim .Gece saat 1 .. ilk muayene de 4 cm acılmm vardı yatışım yapıldı . Damar yolum açıldı üstüm değişti .. Herşey süperdi odada yürümemi söylediler .. yürüdüm gttim geldim defalarca.. Çok ani bastıran ama acayip tatlı sancılarım vardı ..Saat oldu 5 nst ye bağlıyım sancılar bna acayip geliyor ama orda cıkmıyor 🤷♀️ Desteklicez dediler .. Dedim geliyor suniii 🤣 buarada 5 cm olmuştum .. Neyse taktılar . 5-6 damla aldıktan snra benim nefesim kesildi asla nefes alamadım ve oğlumun kalp atışı inanılmaz yükseldi .. Hemen çubukla suyumu patlatıp karnıma bastırarak suyu boşalttılar … Elle destekleyip 7 cm yaptılar . Ve inanılmaz bir ıkınma isteği geldi anlatamam ama nefesim yetmiyor yettiği kadar ıkındım artık onlarda yukardan bastırıp bebeği çıkardılar . Kesim yok ama tek biryerde değil değişik yerlerde yırtılmm oldu 10a yakın dikişim var . Asla ağrım sızım yok .. Şükürler olsun bir kızım vardı 3 yaşında . Bugünde oğlumu aldım kucağıma … Hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum.. Allah a emanet olun hakkınızı helal edin ❤️🙏🥰