Yamacin-Annesi Betfer Bende hep tekim eşim tem akşamları geliyor oda geç saatlerde hep ondan dolayı alıştım diyebilirim yalnızlığa
Betfer Yamacin-Annesi yalnızlık çok zor rabbim sağlık versin hepsine seslerini duymak da yetiyor bazenleri
Akkoyu Betfer iyi tarafından bak eşin geliyor en azından ben bir senede 35 gün görebildim eşimi seneyede 20 gün falan anca görecem
Drf Betfer bende böyleyim gerçekten çok zor sürekli çalışıyor eve geldiği zaman yorgun diye uyuyor ve ben dün artık biraz patladım🥺yani tamam oda haklı çünkü gerçekten yoruluyor ama bende haklıyım robot değilim 😭
Betfer Drf çok alıngan ve tek başıma hissediyorum. Kimsem sanki yok . Sanki eşim beni aldatıyor hissine giriyorum . Eşimi ailesi bozuyor düşüncelerine giriyorum nolacak sonum
Gizemmnurt Betfer Bende de durumlar öyle eşim 1 gün evde 1 gün işte yarin sabah 9.30 a kadar evde yalnızım ve başka şehirdeyiz tanıdık yok komşularımı sevmiyorum yani eşim işteyken çok sıkılıyorum
Betfer Gizemmnurt yine 1 gün evde cnm be güzel işte üzülme işte yanındaymış biz 8 saatle idare ediyoruz
Akkoyu Betfer üst bölgesinde canım askeriyeden çıkamıyor anca izinden izine çıkıyor o yüzden gidemedim
Gizemmnurt Betfer öyle tabi ya sizinde insallah zamanla düzene girer bizimde 2 sene sonra felan calışma saatinin nasıl olacağı belli değil canları sağolsun da en önemlisi🍁🔻
Betfer Akkoyu cnm o zaman merak etme sonuçta gezip tozamıyor ki iş için orda tek yazık bizimkiler sokakta da geziyor tozuyor bide ona üzülüyorum
Akkoyu Gizemmnurt biz bir arada olalımda Doğu batı hiç fark etmez sevgililik nişanlılık evlilik hep beklemeyle geçti şu Doğu görevi yüzünden