Emlyjams
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdik. Daha once Buradan tam teşhis merkezi isminde bir klinik duymuştum. Doktorlar caddesinde Doktor tarık turhan. Çok iyi demişlerdi bende randevuyu ona aldım bu yüzden ama icimde endise vardı bilmediğim için ya iyi bakmazsa 10 dakkada çıkarırsa diye. Bir gittim resmen iyiki gitmişim dedim. 4 de girdik 6 buçuk da çıktık. Evet yanlış duymadınız 2 buçuk saat baktı. Arada dinlendirdi su icirdi bebeğin yüzünü görelim diye sola döndürdü çok güzel tavsiyelerde bulundu kendi çocuklarıyla ilgili deneyimlerini anlattı eşime video resim cektirdi bebeğin en ince ayrintisina kadar baktı o kadar cok inceledi ki.yüzünü 1 parmagini gormek için bile yanlışlık olmasın diye defalarca uğraştı. En güzel pozlari almak icin çok uğraştı. cok tatlı dilli mükemmel bir doktor bayıldım resmen. 1 renkli 4 boyutlu fotoğraf 8 9 tane siyah beyaz fotoğraf 1 de cd verdi tüm görüntülerin olduğu. Hemde 230 tl ücreti. O kadar memnun kaldık ki aldığı kurusu sonuna kadar hak eden bir doktor hepinize tavsiye ederim