Gunes35 Kizlar 20 gun once dogum yaptım 1 haftadir cok siddetli sekilde dis agrisi cekiyorum hic bisey yiyip icemiyorum parol agri kesici disinda bisey de içemiyorum emzirdigim icin agrisini kesmem icin napmam lazim cok siddetli duramıyorum agridan
arslanbrcu Gunes35 bende diş ağrısı çekiyorum. Size tavsiyem biraz sirke tuz ve suyu karıştırın ağızda bekletin ve gargara yapın. Bir süre sizi idare edecektir. Hiç olmadı karanfil yağını dişinizin ağrıyan yerine damlatın o da baya işe yarıyor. Ama dikkat edin biraz yakıcıdır. Biber gibi. Ben bu şekilde idare etmeye çalışıyorum.
Eda1982 Gunes35 canım tavsiyem ağrıyan dişinin üstüne bir diş sarımsağı köy ve bastır epey bir yanma yapacak dişteki bakterileri öldürdüğü için dayanabildigin kadar dayan tut dişinde sonra bana dua et ben çok çektim tek ilacım sarimsakti dinle beni lutfen
YrtswnArkn Gunes35 direk doktora gitmelisin evde yaptıkların kısa sureligine azaltsa da gecirmeyecek zaten emzirdigini söylersen ona göre bişey yaparlar
balbocegimm Eda1982 aynen bende hep oyle yapiyorum eziyorum iyice azda tuz döküyorum hemen kesiyor agriyi
busrabyrm97 Bn gebelik dönemindeyim işlem yaptırmaya korkuyorum karanfil yağı çok etkili oluyor pamuğa birkaç damla damlatıp üzerine koyuyorum dişin anında kesiyor ağrıyı