Burcu_NFUE depsizoo vajina duvarını açmaya yardımcı olur. Bu sayede doğum kontrol doktorları vajinayı rahat bir şekilde kontrol edebilir serviksi yani rahim ağzını rahatça görebilir.
Lilyy depsizoo rahim agzını rahat görebilmesi için kullanır cubukla oradaki serviks yapısına bakılıyor kanser türevi yada yara varmı diye hiç ağrılı ve acılı değil hissetmiyorsun 2 dk sürüyor
Deletedmom_33 depsizoo Vajina ve rahim ağzına rahat bakmaya yarıyor. Bende hsg çekimi, kürtaj, tüp bebek transferi, lekelenme oldu 2 kez aktif kanama alanı var mı diye bakmaya kullanıldı.
Pembepanterr depsizoo Genelde alttan muayenelerde yani rahim ağzı boyuna aktif kanama enfeksiyon incelemesi vs var mı gibi durumlarda bakılıyor en korktuğum alet ve en acı veren
depsizoo Burcu_NFUE 🙈 sıkıldım alttan muayeneden ya kimyasal gebeliktede onla bakmışlardı sevmiyom o aleti 🧐
depsizoo Deletedmom_33 yok bende kanama fakan yoktu ama ilk onla baktı damla gibi bişi kullandı küçücük sonra açıklığa baktı da o damla neydi ki onu anlamadım
Deletedmom_33 depsizoo Bilmiyorum damla kullanmadilar bende hiç kullandilarsa da bilmiyorum bakamadigim için aşağı görmüyordum 😅
depsizoo Pembepanterr Sıkıntı yok didi get didi bi hafta sonra gel didi 😂 cumaya randevum var zati cuma getcem