Serpilbb Annelk_duygusu ben kestim yaz girişinde sıcaklara dayanamıycağımı biliyordum ve kestim kimseyede sormadım çünkü herkes inanmasada yinede nolur nolmaz kesme diycek kestim kimsede biley diyemedi 😂 batıl inanç canım korkma neler neler var
bebegim04 Annelk_duygusu saçlarım çok gür ve tesettürlüyüm 5 aylıkken yarısından çoğunu kestirdim havalar çok sıcak dayanamazdım 🤭
Gonul_enes Annelk_duygusu aman ne sacma yaa,ben ilkhaftalarim da gittim kestirdim 3 gun oncede boyattim
marbling10 Annelk_duygusu bu soruyu her sorana ısrarla aynısını yazıyorum ve yazacağım. Sizce Allah bir bebeğin ömrünün uzunluğunu annesinin saçını kestirmesine bağlayabilir mi? Ne kadar mantıklı geliyor bu kulağa?
Annelk_duygusu Tamam kızlar bende kestiriyorum valla şu konuşmalar o kadar iyi geldi ki anlatamam hepinize çok tskler sagolun 😍 zaten çok mantıklı bütün cevaplar 😊😉
Elsu26 Annelk_duygusu ne kestirmesi ben kazıttım 😂 bilimsel olarak ya da dini olarak hiç bir sıkıntı yok söylenenlerin hepsi hurafe
Elsu26 Annelk_duygusu valla rahatladım miss 😂 kapalıyım zaten eşimde ben senin saçını görmeden aşık oldum isteğidini yap dedi hatta kendi kazıdı saçımı çok eğlendik 😂😂😂 eşin razıysa kazı gitsin 😂😂
Melike-terzi Annelk_duygusu Vallahi canım bende aynı durumdaydım hurafeler kestirme çocuğun boyu kısa olur yok ömrü kısa olur gibi saçma şeyler var. Böyle şeylere inanma kestirdim rahatladım .
Pembepanterr Annelk_duygusu Ben gebeyken bitlendim sandım korkuma eşim eve gelene kadar saçımı kesmiştim bit var diye meğer yokmuş eşim şakayla kızmıştı niye böyle yapıyorsun diye 😂 hurafe bunlar bence
Selin12- Annelk_duygusu bende kestim hatta bana dedilerki bebeğin ömrü kısa olur bende dedim nerede yazıyor bilimsel açıdan bir sakıncası yok dini açıdan da bir sakıncası yok oyuzden kestirdim ama boya konusunda boyatmadim cunku koku bebge zara verebilir diyen
ElifBademmm Ayyy ben de aynı durumdayım. Resmen yanıp kavruluyorum ama yok duydumya o sözü bi kere birdaha da cesaret edip yapamadım. Hatta annem bile dalga geçiyor benle🙃