inci_2020 Kizlar 39+6 hamileyim ne sanci var ne nisan hicbisey yok nasil dogurucam bu çocugu ben merdiven inib çikiyorum hurma yiyorum +squat amma banamisin demiyor😭ne tavsiye edersiniz🙏
SayeMom inci_2020 afedersiniz, iliskiyi cok söylüyorlar dilerseniz bunuda bir deneyin. Burda okumustum hatta iliski gecesi kadın dogurmustu 1-2 saat sonra 😌😌
Merkun inci_2020 ilişki yasağın yoksa ilişkiye girin. Küvetin varsa küveti doldurup 5-10dk sıcak suya otur ☺️
Merkun inci_2020 söylemesi ayıp ilişkiye korunmadan girin benim ilişkiden 7-8saat sonra doğumum başlamıştı
[silindi] 36dan beri her şeyi yapıyordum hiçbir ilerlemem olmadı 41 olmak üzereyim bir haftadır bıraktım valla geleceği yoksa kendini de yırtsan gelmiyor
[silindi] inci_2020 açıklığım ve sancım olmadığı için suni sancı işe yaramaz demişti doktorum. Sonunda sezaryene dönersin dedi. Yine muhtemelen son gün değerlendiririz ama benim hala sancım yok. Olsa da sanırım uğraşamam seZaryen düşünüyorum şı an
PrenslerveAnnesi inci_2020 hiç korkmayın ben de suni sancıyla doğurdum ilk oğlumuda kendi sancısıyla bi fark yoktu sadece sunide karnım çok kasılmıştı taş gibi olmuştu okadar
inci_2020 PrenslerveAnnesi insallah gerek kalmaz amma okudugum forumlarda suni sanci 5 kat daha acı veriyor yazmışlardı 😭