MineLule Haftamda kontrole gittim her şey normal dedi hiç bir sorun yok dedi. Sonraki kontrol için bir hafta sonra gel suyuna bakalım dedi. Hiç bir sorun yoksa niye suyuna bakalım dedi ki acaba 🤔
Lulemom MineLule son haftalarda su azalıyor artık o yüzden demiştir. Belli bi oranı düşerse riskli oluyo. Mesela 35+5 deyim, benim sınıra yakın suyum. Doktor hareketlerini iyi takip et dedi. Haftaya da bi daha gel bakalım dedi.
Mgokkilicc MineLule Aman aksatmayin gidin doktorunuz ne derse onu yapın inşAllah sağlıkla alırız kucağımıza artık az kaldı 🤭🙈
MineLule Lulemom Onu bende düşündüm ama her şey normal su normal plesenta normal filan deyip üstüne öyle söyleyince garip geldi. Bir haftada azalır mı hemen su öyle gidince 35 hafta olcam
Lulemom MineLule bilmem demekki azalıyo 🤔 bide zaten son ayda her hafta gidiliyo diye biliyorum. O yüzden ben hiç sorgulamadım 🙄
MineLule Mgokkilicc Tabi gideceğim inşallah, kontrolleri aksatmiyorum. Dedim acaba bir şey gördü de emin olmak için bir hafta beklemek mi istedi onu taktım kafama