babypoemnur 6+5teyim bu bulantı midemdeki gaz ve ağrı ne zaman geçecek tecrübesi olanlar yazabilir mi valla oturdum ağlıyorum
Clementinee babypoemnur 9. Haftadayım en şiddetli haftamı yaşıyorum 12 de bitiyor diyorlar 😔😔 az daha sabır
Ebrusamet07 babypoemnur kişiden kişiye değişiyor ☹️ ben 22. Haftadayim hala bulanti istifra devam ediyor ama ilk baslardaki kadar yoğun değil zencefil bulantida çok işe yarıyor tavsiye ederim
babypoemnur Clementinee yarın randevumuz var belki bi ilaç falan verir böyle geçiyor günler hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğimin
Zezz babypoemnur ins kiz bebegim ben cok zorlandim…oyle kusuyordumki altima kaciyordu. . Tmm biraz duzeldim 6 ay oldum annemi kaybettim yani zor bi sinav benimkisi
babypoemnur Zezz Allahım yardımcın olsun çok şükür sabah oldu doktora gideceğiz şikayetlerin hepsini anlatacağım sabahı zor ettim yine
Ebrusamet07 babypoemnur Dr çok dayanılmaz olursa diye öneride bulundu ama en zararsız dediğimiz bile ilaç sonuçta deyince kullanmak istemedim
babypoemnur Ebrusamet07 ben dayanamıyordum artık dün doktorum yazdı bulantı hapını dün kullanmaya başladım bi tık iyi gibiyim
Ebrusamet07 babypoemnur Allah sifalar versin ☹️ bir tane haşlanmış patatesle 3 gün gecirdigimi bilirim 4. Aya kadar 5 kilo verdim baya sabır istiyor hamilelik ama her halimize şükür