Minikturtageliyor Naciyeylmz 38+4 bizde öyleyiz sürekli baskı, sık idrara çıkma, kasık ağrısı ve toplanma sorunu yaşıyorum 🤷🏻♀️
imgeeftelya Naciyeylmz benimde öyle 34+6 dayım bu hafta boyunca oda ile tuvalet arasında mekik dokudum 🤦♀️ Baskı oluyor az da olsa sürekli çiş yapma modundayım
Serpilbb Naciyeylmz bebek kanala girince öyle olur derler canım tabi doktora danışırsan daha iyi bilgi verir. Doğumuna bişey kalmamış Bir avazda inşallah 😊
Minamm-0666 Bende de oluyor doktorum Artık Yavaş yavaş bebeğin kAnala inmesinden dolayı olacağını söyledi endişelenecek bir şey yok dedi ☺️
Naciyeylmz Serpilbb inşallah cnn sende doğum yapmadiysan rabbim sana tüm hamilelere kolay doğu m nasip etsin
rosatue Minamm-0666 sizinle günümüz aynıymış. Benim bebiş hala kanalda değil açılma yok sizde durumlar nasıl 🙈
Minamm-0666 rosatue valla henüz bakmadı doktorum açılmama ama geçen hafta nstde düzensiz sancılar çıktı sadece karnım bayağı aşağı düştü bu hafta kanalda diye hissediyorum Ama tabi doktorum bilir yarın öğrenicez ☺️Sizde nasıl durumlar ?
rosatue Minamm-0666 karnım çok düştü. Bebiş kanalda değil, açılma yok, sancı yok 🙈 haftaya da olmazsa sezaryen öneriyor doktor 🥺