Annecik_ bebek-kara61 ben özel sağlık sigortam ve sgk ile gidiyorum, bu nedenle ücret ödemiyorum. Ancak 365 tl muayne, doğum 8500 tl diye biliyorum. Muayne ücretini teyit edin ama emin değilim ama doğum kesin daha geçen hafta öğrendim
Tugceayse bebek-kara61 muyne ücreti 200 TL canım doğum 5500 sanırım bu gidditiğimde konuscma daha 18 haftalıgum doktor kendine cok özgğvenli kendine bilgisine cok güveniyı
bebek-kara61 Tugceayse anladım canım teşekkür ederim bende daha 8+6 haftalığım zaten birde doktor normalemi sezeryanamı yöneliyorum biliyormusun çünkü benim 2. Gebeliğim ilk normal oldu yine normal istiyorum
Annecik_ Ekose9 2 gün önce doğum yaptım. Suni sancı ile kendisi başlattı açılmam vardı çünkü. Ve sabahtan doğuma kadar beni dakka dakka kontrol ettim. Bir gün bile şüphe etmedim kendinden . İyi ki var
Ekose9 Busraduragan benim de Mehmet bey bende salı oradayım kontrole nasipse 32 oluyorum bana da 11. Haftada söylemişti cinsiyetini gerçekten çok ilgili işini seven bir doktor ne zaman arasam ulaştım hep yardımcı oldu
Busraduragan Ekose9 Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin :) sen bitirmişsin ben yolun başındayım daha 🥺 15 haftalık 🥰 evet Mehmet bey ile devam ediyorum bende çok memnunum 🥰
Susamtanem2 Annecik_ aaa hayırlısı olsun sizinle çok denk geldik yorumlarda umarım rahat ve sorunsuz geçmiştir doğumunuz müsait zamanda doğum hikayenizi de okumak isterim tekrar tebrikler 💐
Ekose9 Annecik_ oh çok şükür kavuşmuşsunuz 😍 benim de az kaldı çok heyecanlı ve biraz korkuluyum açıkçası
Annecik_ Susamtanem2 canım benim sizinle de çok karşılaştık konuştuk. Yine diğeri kadar komik olmasa da aşırı olumlu ve romantik doğum anım var elbette yazacağım şu minnişimi bir susturabilirsem 🤣