Sevimlianne_adayi Adetim bitti bugün 6 ıncı gün fakat kahverengilik devam etti yapışkanlı geldi ve adetim de pıhtı falan geldi normalinden tuhaf değildi 33 günde oluyorum yumurtlama bugün gösteriyor şüphelendim açıkçası hiç bu kadar çabuk yumurtlama olmam ben test yaptım 20 dk içinde baktığımda böyle idi çiGinin yanında beyazlıkta var anlamadım gitti başına ben gibi gelen oldu mu
Tusami Sevimlianne_adayi bir test daha yap istersen, üstüne görmüş olsan 5-6 haftalık fln olması lazım daha koyu çıkardı, testte hata olabilir, geçen ay bende hayalet çizgilerle uğraşıyordum, yarın ilk idrar ile tekrar bak
Pembepanterr Tusami Hamilelikte üstüne görme yoktur kanama varsa düşük tehlikesi vardır Sevimlianne_adayi siz bence bi kan testi verin 😊 birşey varsada doktora gidin anlatın durumunuzu kanama olduğunu
Sevimlianne_adayi Tusami canım merhaba ama ovulasyon testinde çatlama 12 Temmuz bugün tam 13-14 gün olmuş
Tusami Pembepanterr üstüne görme 3-4 gün süren yerleşme kanamasını adet kanaması zannediyorlar ya ona üstüne görme diyenler var onu kastettim yoksa hamileyken adet kanaması olmayacağını biliyorum
Pembepanterr Tusami Fakat yerleşme kanaması kırmızı yada pembe olmaz kahverengi ve cok cok az miktarda lekelenme gibi olur buda adetle karıştırılacak bir miktar değil 😊
Tusami Sevimlianne_adayi tamam canım şimdi anladım kusura bakma 😊elinde test varsa sabah idrarı ile tekrar et, ya da gidip kan testi yaptır. Geçen ay bende böyle olup olmadığı net olmayan çizgilerle uğraştım kafayı sıyırdım bir ara 🤦🏻♀️Adetin gecikmiş koyu çıkması lazım ama bu işlerde hiç belli olmuyor süprizler olabiliyor inşallah vardır yarın daha net çıkar 😊🤲