EmineAyan 38+2 hanımefendi gelmek bilmiyor 😱 çok ağırlaştım artık, yürümek bile istemiyorum. Dün kontrol vardı, doktor suyu vs herşeyi yerinde, bekleyelim her an gelebilir diyor ama hiçbir belirti yok. 🙄 ara ara kasılmam oluyor sadece. NST'de sancım çıktı biraz ama açılmam yok. Açılma olması için ne yapılabilir, tecrübeli olanlar bi akıl verin. 😔😔
Beyza12344 Zagrozunannesi ben de bir iki güne 41 olacağım o kadar rahatım ki sanki karnımda bebek yok da sadece siskoluk var🤭
EmineAyan Obsesifk Valla bugün yavaş yavaş 4 saat yürüdüm 😱 bacaklarım tutmuyor hala 😂 eve geldiğinde kasılmam vardı ama geçti şuan sadece yorgunum
EmineAyan Eliffff yürüyorum, dışarı çıkamasam evde koridorda saat tutup yürüyorum, oturup kalkma hareketleri yapıyorum, ama tık yok 😔
EmineAyan Mirbules allah yardımcın olsun canım 😔 ta geçen hafta bana hazır ol bugün yarın gelir dedi NST'deki ebe, ama o gün hala gelmiyor
Obsesifk EmineAyan minnak daha gelmek istemiyor demek ki bekliceksin yürümeye devam ilişkide kolaylaştırıyor diyorlar sağlıklı kucağına alırsın inşallah 🙂
Denizim EmineAyan 41.haftaya girdim hala ne sanci ne kasilma ne acilma hiiic bisey yok valla artik sunu yap bunu yap demelerindende biktim hic biri ise yaramiyor
Eagil Daha bebegin miladi bile dolmamis neden gelsin ki arkadaslar su hamileligi sezeryandaki gibi 38 hafta gormeyi birakin 40+ olsaniz haklisiniz.o gelecegi zamani eminim cok iyi biliyordur sevgiler
Sinemkurtkarakussk35 EmineAyan ahh biz napalım 40+0 oldum daha niyeti gelmek olan yok beklşyoz hala😂😂
EmineAyan Sinemkurtkarakussk35 aman Allahım 😳😳 ben 1 haftadır bekliyorum o da ebe gelecek dedi diye. Ama bizimkinin keyfi yerinde herhalde, havalarda sıcak doğup napıcam diyor 😂😂