Ilkbebek Kızlar sabaha kadar. Nası dayandayanicammmmm bilmiyorum çok korkuyorum çok kötüyüm more sıfır geçen hafta gebelik şekeri bebeğimin şu fazlalığı bugün ise akıntıya birlikte ter sanıp sonra şu geldiğini farketmem ve şuanda adet şancimibisancimvar şu çok az geliyor ma geliyor çok korkuyorum a dogumsaaaaa sabaha kadar uyuyamicammmm
Ciara93 Ilkbebek cnm doktora gitsene suyun geldi ve evde mi bekleyeceksin sabaha kadar ? Sancında varmışş
Ilkbebek Bnce su ter sandım ama iç çamaşırımi işlaticakkadar şuydu sancım ara ara oluyor duruyor sabah çağırdı doktorum
Ciara93 Ilkbebek doktor sabah çağırmış ama baktın su gelmeye devam ediyor ve sancın var bekleme sakın evde
Obsesifk Ilkbebek kilodunu değiştir terlememeye çalış takip et kenarları ıslanıyorsa terdir ama ortasıysa akıntıda olabilir suda takip et çok hareket etme
Ilkbebek Çok şiddetli sancı değil kramp gibi idrar yolu enfeksiyonu mvardi ondan mı oldu acaba bilmiyorum 😣😣😣😣
Perimasali89 Ilkbebek benim bir kaç kere idrardan sonra bir anda yine su gibi akıntı gelmişti çamaşırım ıslanmıştı bayağı idrar yolu enfeksiyonuymuş hem toz antibiyotik hemde vajinal fitil kullanmıştım
Ilkbebek Çok şiddetli sancı değil kramp gibi idrar yolu enfeksiyonu mvardi ondan mı oldu acaba bilmiyorum 😣😣😣😣
Ilkbebek Korkuyorum kızlar dua edin bana nolur eşimde umursamaz abartiriyorjm gibi davranıyor bana hatta kızıyor buraya yazıyorum diye
Ilkbebek Korkuyorum kızlar dua edin bana nolur eşimde umursamaz abartiriyorjm gibi davranıyor bana hatta kızıyor buraya yazıyorum diye
Ilkbebek Kızlar gittim doktora çok şükür şancimcikmadi nstde Bebeğimin suyu falanda iyi sızıntı olsa böyle iyi olmaz dedi doktor ... idrar yollarında enfeksiyon var ondan olmuş hepsi şu gelmesi falan fitil verdi onunicin
Burcuuuuu Ilkbebek merhaba gecmiş olsun öncelikle bu sorunla gittiğiniz de doktorunuz alttan mı muayene etti yoksa ultrasonla mı