NurKaradmn Kızlar eşim geçen hafta yirmi yaş dişini çektirdi damağındaki yara enfeksiyon kaptı doktor antibiyotik ağrı kesici verdi ama işe yaramıyor çektiren bunu yaptım kullandım vs bütün önerilerinizi bekliyorum kaç gecedir uyku uyuyamıyor @adm sabitlersen sevinirim
Gizemmm3547 NurKaradmn çok geçmiş olsun canım ben de çektirmiştim benim etimin altındaydı 10 gün boyunca ben ilaç takviyesi dışında serum da kullanmıştım ve bol bol gargara yapsın .
Tugbamete NurKaradmn canım eşin sigara kullanıyor mu iyileşmede çok etkili bide orayı güzel temizledi mi yemek artığı çekim boşluğuna dolduysa ağrı yapar alveolit olmuş olabilir izotonik ve bi miktar batikonla çekim bölgesini yıkasın ağrı geçmezse mutlaka ağız ve çene cerrahisine görünsün
MelihaKaraca NurKaradmn bende eşimde dört dişimizi de ameliyatla aldırdık 🤦🏻♀️ Çok zor içim çekildi daha düşününce antibiyotik kullanıyodum bide o ilk günler tampon meselesi çok önemli 2 3 saatte bir değiştirmek 36 saat sonra kloroben sıkıyorduk tükürmek çalkalamak yasaktı bebek fırçasıyla varsa kanama bitince kaynar suda dezenfekte ederek temizlik yapıyorduk hatırladıklarım bunlar ıslak bi yer açık olduğu için enfekte olması çok kolay hassas davranmak iyi bakım yapmak lazım çok geçmiş olsun
MehtapKB NurKaradmn tuzlu su gargarası çok iyi geliyor,her öğünden sonra çok incitmeden fırçalama yapmayı ihmal etmesin ve gün içinde aklına geldikçe (en az 8-10 sefer) tuzlu ılık suyla gargara yapsın,ben çok faydasını gördüm,geçmiş olsun
NurKaradmn Tugbamete hayır kullanmıyor düzenli olarak ağız bakımını düzenli olarak yapıyor teşekkür ederiz geçer inşallah geçmez ise dediğiniz gibi tekrar doktor ama geçer inşallah
MelihaKaraca NurKaradmn ne demek çok geçmiş olsun ya çeken bilir inan ki zor bişey bilirim ama ihmal etmeyin nolur dişte enfeksiyon çok önemli bi daha bi gidin doktora falan olmadı 😔
Gizemmm3547 NurKaradmn eşimde annem de sağlıkçı diş doktorunun vermiş olduğu herşeyi alıp evde tedavi gördüm canım
NurKaradmn MehtapKB çok çok teşekkür ederim gece ağrısız rahat uyuyabilmek için bunlar yeterli mi yoksa uyuyana yakın yaptığınız bir şey var mıydı?
MehtapKB Tabi dişinin durumuna göre değişir elde edeceği sonuç ama ben hassasiyet giderici diş macunu kullanıyordum bi de. Ağrıyı çok hissettirmiyor,krem gibi ağrıyan bölgeye fırçayla sürüyordum ,doktorumun önerisiydi. Uyuyana kadar buz koymak da iyi gelir,ben önce dişimi fırçalayıp sonra macun sürüp en son yanağımda buzla uyuyordum . Gündüz ağrılarını da tuzlu su hafifletiyordu