Aycatpzkrkmz ardengunes aynen vallahi bende uğraşmayayım bir sorayım dedim 800 tl gibi bir rakam istemişlerdi 🙈👀👀 eşim gel uğraşma boşver demesine rağmen gittim devlette yaptırdım sadece 2 testimi yaptıramamıştım onları mebcur kaldım orada yaptırmaya
ardengunes Aycatpzkrkmz valla iyi yapmışsın Gunah aynı işlem yapılıyor sonuçta bende ikili testi falan özelde yaptırdım hep sadece ilk tetkikleri sağlık ocağında yaptırdım gerisi özelde fazla tutmuyor zaten cazip geliyo o yüzden ☺
Bebegmibkliyrm Canim aynisini raazanda ben yaptirdim. 285 tl para aldilar bendende. İdrar da verdim 7- 8 tup te kan verdim. Butun degerlerini sonuclaro gosterio kan tahlili. İdrarda enfeksiyon protein kacagi felan var mi die bakilio.
Annesininumudu Mnlya ilk gebeligi öğrendiğim de 5 haftalıkken benden de aldılar 5 tüpten fazlaydı hatta herşeye bakmak için
Mystery89 Eslemece ben 32 haftalık hamileyim ilk başlarda degerrlere bakmak için alıyorlar daha sonra fazla almıyorlar
Kumral60 Sema166 canim hepsini yapiyormu saglik ocağı bende devlete gitmeyi dusundum ama yapiyorsa saglik ocagi daha mantikli.
maat Kumral60 Bazı sağlık ocakları toksoplazmayo yapmıyorlar ve gebeliğin başında her doktor toksoplazma istiyor
Sema166 Kumral60 Yok canım toch testi falan yapmıyor ilk testlerini devlette yaptır al bi doktora randevu o hepsini yapıyor sen söylemeden daha sonra aylık kontrollerinde sağlık ocağınınkini götür hemogram testi yani 💕
gonulcelen Mnlya bnde özel gidiyorum ama doktorum sağlık ocağından yaptır diyor ztn sağlık ocağı rutin yapacak artık 2 aya bir sanırım 2 tüp kan ve idrar veriyorum şu ana kadar 2 kere verdim gelecek ay 3 tahliller var sanırım
maat Kumral60 Rica ederim canım. Sağlık ocağına sor,yapmadıkları tahlilleri gidip devlete ver. Kalanını sağlık ocağında yaptırırsın
Kumral60 maat riskli gebelik yasiyorum da yerimden kalkmam yasak birini bulursam eger gondercem sormaya ya da direk gidip kan verip kalanini gittigim hastnede veririm cok pahali ucretler ozelde.
Sema166 Kumral60 Aynen canım ilk testlerini devlette yaptır zaten sağlık ocağına mecbur gidiyosun doktorun ilerleyen zamanlarda istediğinde de ordakileri götürürsün 💕