Nur2434 eskiden Zeynep kamildeymiş artık oraya gitmiyorum dedi klinik gibi bir yer iki doktor var çok temiz güzel biryer, 1.5 saate yakın muayene etti beni sabah 9 da gittim hemen aldı içeriye 40 dk inceledi sonra bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için kalktım çikolata verdiler yürüdüm 15 dk sonra hemen tekrar girdim bi 40 dk daha inceledi nerdeyse renkli fotoğraf verdi bide. Kalbinden emin olamadı ben göremedim başka yere göster diyebilirdi yada yolunda her şey diyip geçebilirdi.İçimizde şüphe kalmasın seni arkadaşıma yönlendircem dedi. Zeynep kamilde perinatolog Prof bi kadına yönlendirdi sıra yoktur dedim ben halletcem dedi kendisi doktoru arayıp rica etti.Zeynep kamilde araya aldılar beni sağolsunlar ve bebeğin kalp damarlarında sıkıntı çıktı oradaki doktorlar bile şaşırdı nasıl görmüş bu çok ince bişey helal olsun diye o yüzden hakkını ödeyemem Erbil beyin 💛 şimdi bebeğim doğunca ameliyat olacak bölge olmaz dediler o yüzden bölgeye gidemiycem ama bölgeden Pınar hanımdan da çok memnundum üzüldüm orda doğum yapamayacağım için