Sultann1603 Kızlar akşam sahilde eşim kayinpederim kayinvalidem yürüyüşe cktk Kayınpederim illa midye yiyelim dedi hemen verdi parasini adama aslnda 1 tane yicektim ben yedikçe adam açtı 5 tane flan yedim bisey olurmu acaba 😏
suscarparimm Sultann1603 Tek seferlik yemenizden çok etkilenmez ben hamileliğimde herşeyi yedim abartmadan sakınan göze çöp batar 🤷🏻♀️ Dozu kaçmadığı sürece sorun yok
Lulemom Sultann1603 yemişin zaten olur desek nolcak 😄 yemesen iyiydi tabi de yapcak bişi yok bi daha yeme 😄
FusunF Sultann1603 midye ağır metal içeriyor bebege baya zararlı ama inşallah bi zararı olamamıştır 🙏
Sultann1603 Lulemom ay yerkende bi pişmanlık vardi zaten dedim ben 1 tane yerim ama adam durmadan açıp açıp koydu 😅
yamacinannesii Sultann1603 arkadaşım herşeyi anlıyorum yiyosunuz yiyin afiyet olsun normal yenmesi yasak bişey olmasa tarifini yaz koy umurumda değil. Ama şu yemesi yasak olan şeyleri yiyecek içerir diye açın rica ediyorum ya midye diye ağlıyorum ben kaç gündür tam unutuyorum biri çıkıp hatırlatıyo.
Sultann1603 yamacinannesii snde 1 tane ye niye kendine eziyet ediyn bu kadr soncta 1 taneden ne olcak 🤷♀️