Gizem51 Kızlar 18 haftalık gebeyim biranda burnum kanadı yaşayan oldu mu?suan kesildi ama tedirgin oldum başım çok ağrıyordu kaç gündür evim arabayla yarim saat hastaneye gitsem.mi.ki eşim de yok yalnızım gecenin bir yarisi oldu da
Dilekkkk Gizem51 Canım ben de 16 haftayım 2.03 gündür ara ara burnum kanıyor kuruyor kalıyor öyle ben temizliyorum İnternetten araştırdım bu ay içinde normal olabiliyor muş yine de korktuysan için rahat etsin diye gözük bence
58Vildan canım bi tansiyonunu ölçtürebilirsen iyi olur genelikte burun kanaması sık sık olur ama çok fazlaysa tansitondan kaynaklı olabilir
Busear Benim o haftalarda çok kanıyordu canım 2 günde bir falan hemen buz koy burnuna anında kesiyor. Korkma 😍
Gizem51 Sagolun kızlar okudum araştırdım normal gibi anladığım kadarıyla biraz bekleyecem kanarsa tekrar gideyim done düşündüm uyumayayım da
Busrakopuz Merhaba bende de burun kanaması olmuştu 16 haftalık falandım doktora sordum burundaki kılcal damarlar nedeniyle oluyormuş hamilelikte normal dedi su çek burnuna nemli olsun genelde dedi. korkmana gerek yok demişti
Busrakopuz He bu arada baş ağrım da oluyordu Demir ilacına başlattı doktorum sonra acayip rahatladım burun kanamam geçti baş ağrım geçti halsizliğim geçti. Çünkü o ara afedersin basur sorunum da olmuştu yine kanama yaşamıştım sanırım hem burun hem basur kanımı düşürdü ama baş ağrın varsa oda geçer merak etme zamanla
YagizAsyaMom Kanama bende de oluyor. Doktorum burun damarlarında incelme olduğu için ufak çatlamalar yapar o yüzden kanama olur korkma dedi gayet normal bir durum 😊