ecemsmom Anne yanı beşik istiyorum ama 6 ay kullanabilirsin dediler ne yapacağımı bilemedim siz hangisini tercih ettiniz
BusraUras ecemsmom park yatak. Park yatakların anne yanı olanlarıda var. Prego Miami 70×110 cm park beşik gibi.
Calisananne25 Denizyildizii kuzenim park yatağını anneme vermişti yepyeni tertemiz. Ben çalışmaya başlayınca annem bakacağı için orda yatar diye annemde şuan ama söylediğiniz mantıklı geldi ben ahşap olanlardan alacaktım acaba ben de mi böyle yapsam aklıma yatmadı değil ama 😁
ecemsmom BusraUras park yatak gibi kademeli ahşap bir beşik alacaktım odası için uzun süre kullanılanlardan yani 6 aydan sonra ona yatırsam mantıklı olur mu onu düşünüyorum
Zeynep1122 ecemsmom anne yani aldım ama pişmanım keşke park yatak alsaydimm 8 aylık tecrübeme dayanarak söylüyorumm
Denizyildizii Calisananne25 park yatak çok kullanışlı 2 3 sene yatıyor sonra küçücük olup heryere sığıyor. Ahşapları nasıl kaldıracaksınız mesela 2 3 sene sonra yerin varmı. Bunları falan düşünmek gerekiyor hep
Calisananne25 Denizyildizii yerim de yok maalesef ben de onu düşünüyorum kara kara düşüncem gerçekten çok iyi fikir verdiniz teşekkür ederim 😍🌷
mrveknblt ecemsmom ama mantıklı mi olur nasıl bi bebek olcak onuda bilmiyoruz düşünüyorum ama henüz karar vermiş değilim 😂